Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe om Bitcoins, Ethereum of Litecoin te koop en gratis 8 € in Bitcoin te wen

geskryf deur Xaus Xavier Nadal on September 10th, 2017

Koop Bitcoins is die nuwe manier om te belê en geld te verdien, maar nie alles is in die bitcoin nie, daar is baie geldeenhede en vandag gaan ons jou leer hoe om dit op 'n baie eenvoudige en veilige manier te koop.

Vir diegene wat al die artikels wil overslaan wat ons gemaak het en direk gaan koop, koop ons hierdie skakel met 'n geskenk van 8 € in Bitcoins gratis deur ons skakel vanCoinbase

Vir dié van julle wat 'n bietjie meer wil lees en die tutoriaal stapsgewys volg om etereum te koop, kan julle voortgaan om te lees.

Daar is baie webs waar jy kan registreer en koop cryptoneses of cryptoactive, maar nie almal is betroubaar nie, daar is sommige wat nie vir enige inligting sal vra nie en jou kan mislei en ander wat baie interessant is, ons wys jou van hier af 'n uitruiling wat van die totale vertroue en dit het meer as 10M van kliënte en ons is onder hierdie kliënte, sodat ons u daarvan kan verseker dat u geen probleem sal vind nie.

Die waarheid is dat die ervaring met hierdie platform van verandering van criptomonedas baie goed was. Gebruiksgemak, deursigtigheid en lae kommissies om geld te onttrek (slegs 0,15 "sent") om die geld wat ons aan ons bank verdien het terug te keer. Ons het met verskillende bedrae nagegaan en almal het slegs 0,15 € gehef. En bowenal, ons kan SEPA-oordragte (sonder kommissie) maak as ons bank ons ​​toelaat om dit te doen.

Coinbase is die platform om Bitcoins te koop, ethereum of litecoins en kan gekoop word uit 32 lande, sodat jy geen probleem het waar jy hierdie artikel lees nie. Deur die skakel wat ons verskaf het en wanneer u die eerste 85 € of 100 $ in enige van die 3-munte koop, ontvang u van my deel 8 € in Bitcoins (0.00230 BTC) tot vandag toe.

Ons aanbeveling is om ETH (Ether) te koop, wat meer as 'n cryptonnet is, dit is die teken waarop alle projekte binne die netwerk gebaseer is. ethereum: http://ethereum.org en ons is mal daaroor Maar koop ook BTC (Bitcoins) aangesien hulle van die begin af 'n baie goeie winsgewendheid en 'n opwaartse neiging het. Ons stel voor om die portefeulje 'n bietjie te diversifiseer. BTC + ETH is 'n goeie opsie.

Ons gee jou 'n paar interessante skakels om die geldeenheid te volg en jou ondersoeke te doen.

Om die geldeenheidsprys te sien en interaktiewe kaarte vir ons tegniese analise te kan maak https://es.tradingview.com/symbols/ETHEUR/

Belangrike nuus uit die Ethereum-netwerk en sy ETH-token https://www.reddit.com/r/ethereum/

Gemeenskaps Ethereum in Gitterhttps://gitter.im/ethereum/home

Alle Dapp (gedesentraliseerde toepassings met ETH embedded) geskep in etereumhttps://dapps.ethercasts.com/

Ek spandeer ook 'n goeie webwerf met baie inligtinghttp://kingpassive.com/what-is-ethereum

Om die transaksiegeskiedenis te sien en genoeg inligting oor mynbou te sien, het die laaste blokke geskep, die probleme van die netwerk, hashrate, ens. ... https://etherscan.io/

Om ander van die beste kriptone te sien, aanhalings, ens.https://www.coingecko.com/es

Hoe om eterum te koop of hoe om ETH te koop Coinbase kry 8 € gratis op BTC

Die eerste ding om te doen is om op hierdie skakel te klik: Coinbase waar jy my uitnodiging en die 10 $ van bitcoin gratis sal sien.

Kry Bitcoin Grais
Van hier af moet jy jou data invul, merk dat jy nie net 'n robot is as jy nie 'n robot is nie (XD), merk dat jy meer as 18 jaar het (die moet hê) en klik op Register.

Bevestig munisipale pos
Kry toegang tot die e-pos adres wat u in die uitnodiging gekonfigureer het en jy sal sien dat jy 'n e-pos ontvang het uit die muntbasis. Jy moet klik op Verifieer e-pos adres om die adres te bevestig
Van hier af sal ons 'n rekening geskep het en ons kan dit instel.

Stap vir stap koop criptomonedas in Coinbase

Die eerste stap is om te besluit of jy 'n persoon of 'n besigheid / instelling, regtig nie die verskil ken omdat ons as 'n persoon gedoen het, ek verstaan ​​dat julle almal dit sal doen as 'n persoon anders laat ons asseblief 'n kommentaar op hierdie artikel en ons verduidelik watter verskille hulle het.

beeld
Klik op volgende

beeld
Skryf jou foonnommer en klik op volgende: Hierdie stap is nodig omdat ons ons telefoonnommer as 'n dubbele verifikasiemetode sal gebruik om ons rekening te beveilig en byvoorbeeld wanneer ons groot transaksies uitvoer, moet ons dit met ons selfoon bevestig vir groter sekuriteit.

beeld
Ons het die kode gekontroleer wat ons per SMS ontvang het en nou kom die prettige deel.

Stap vir stap laai identifikasie na Coinbase

beeld
Ons moet 'n foto van die paspoort, die rybewys of die DNI deur die webcam oplaai, ons gebruik die DNI vir vertroosting, ons kan die foto deur die webcam maak of, as standaard, die kamera van die selfoon met 'n boodskap wat ons sal stuur en 'n skakel. As ons op die skakel klik, sal ons hierdie skerm vanaf die selfoon sien waar ons die foto vanaf die toestel kan oplaai sonder om die foto met die kamera te neem. U kan vanaf die gallery, dropbox, ens oplaai.

beeld

Dit is baie eenvoudig en veilig, moenie bang wees nie. Aanvanklik neem dit 'n bietjie terug om soveel data te gee, maar ons verseker jou dat daar geen probleem is nie en dit is reg. Daar is mense wat dink dat dit onwettig is, maar ondanks die feit dat ons die geld kry deur middel van munisipale munte, moet ons volgende jaar by die hacienda in samewerking met ons inkomstestaat verklaar, net soos wanneer ons geldbelange verkry. ons het in die bank, dit is alles wettig, 'n ander ding sal wees dat u dit nie verklaar het nie, maar dit is alreeds vir elkeen van die sake.

Wanneer ons die foto's het waarop ons klik Volledige verifikasie, dit sal 2 of 3 minute neem om die beelde te verwerk
beeld

Nadat ons die verifikasie voltooi het, sal ons ons betaalmetode definieer:

Ons beveel aan dat euro na Coinbase oorgedra word in plaas van om met 'n kaart te betaal.

Ons beveel aan dat u 'n oordrag gebruik, alhoewel stadiger sal u nie die 3.99% gehef word nie. As jy haastig is omdat die ETH baie goed geprys is en dink dat jy dit sal oplaai met 'n kaart wat 'n onmiddellike betaling is en koop die 85 € of die bedrag wat jy wil hê, direk.

Die betalingskerm wys jou nie hoe jy sal verstaan ​​nie, maar dit is baie eenvoudig, jy moet net 'n betaalmetode byvoeg:

beeld
Byvoorbeeld, as u op Bankrekening klik, is dit die een wat ons altyd gebruik:

beeld
Voeg die Banknaam, Rekeningnommer (IBAN) en SWIFT / BIC as bykomende sekuriteit by. (Al hierdie inligting kan deur u bank verskaf word indien u na u rekening se rekeningbesonderhede of fisies of aanlyn gaan)

As jy dalk bygevoeg Coinbase sal 'n rekening van jou bank bied so kan jy die oordrag, veral belangrik verwysing kode wat hulle jou gee, met hierdie onderskeid tussen 'n oordrag wat deur jou of iemand anders kode maak, en sal dit ook kommunikeer , maar dit is nie sleg dat ons so ook sê nie.

Noudat jy jou Coinbase-rekening geskep het, kan jy reeds bitcoins koop, eterum koop, litecoins koop met die geld wat jy gedeponeer het.

Stap vir stap koop etereum in Coinbase

In die blad koop / verkoop kan jy Bitcoin, Ethereum of Litecoin-munte koop, soos ons sê ETH, ons hou baie van, maar doen wat u die beste dink.

beeld
Voordat u op Ethereum koop, kan u dadelik die kommissies wat met elke aankoop of verkoop verband hou, sien. Neem hulle in ag om te weet wat jy van die belegging gekry het. Die waarheid is dat hulle glad nie sleg is nie.

En sodat jy sien dat ek jou nie mislei nie, laat ek jou 'n prentjie van sommige bewegings in Coinbase wat deur my gemaak is.
beeld

Koop ETH was maklik?

Ek hoop dat jy die artikel graag, ten minste sal jy enige twyfel oor die koop van ethereum en geniet die maak van geld deur criptomonedas en verwyder het $ 10 wie ons in BTC hierdie skakel te kliek gegee het: Coinbase

Die mark het nou 'n goeie vooruitsig vir groei, dus ons aanbeveling is om ETH by 250 € te koop

Natuurlik moet die geld wat jy belê, wees om te belê, moenie geld plaas wat jy sal moet eet of leef nie. Hou asseblief in gedagte dat ons soms obsessief is om geld te verdien en ons dink nie ons kan dit ook verloor nie. Belê slegs met geld wat jy bereid is om te verloor omdat die risiko hoog is, maar die wins is ook baie hoog. Ek verseker jou.

'N drukkie MegaCracks, as jy twyfel, sal ons jou verheug.

En as jy miljoene mense is, onthou jy van ons as jy 'n donasie of iets wil maak.

Wanneer jy jou eerste ETH, BTC of LTC gekoop het, kan jy dit gratis aan GDAX oorplaas om met laer kommissies te werk en as hoofvakke te speel met handel, grafieke, verlies van die aankoop, aankooplimiete, verkoopsgrense, ens. ...

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags:


2 Responses to "Hoe om Bitcoins, ethereum of litecoin koop en wen € 8 gratis Bitcoin"

 1. Lordward sê:

  Weet iemand of dit nou 'n goeie tyd is om Bitcoins nou te koop?

 2. Xaus Xavier Nadal sê:

  Goeie aand, Hereward.

  Ons glo dit is 'n goeie tyd, is daar ander geldeenhede waar jy baie meer geld deesdae kan verdien soos Tron, maar BTC (Bitcoin) sal die wettige betaalmiddel wat in die toekoms sal ons moet koop en verkoop alles wat wees. Ons is oortuig daarvan en so wat ons het in BTC ons sal nie verkoop nie. Daar was ontelbare oomblikke met die moontlikheid om teen 'n goeie prys te koop.

  Wanneer die prys bereik 5.000 dollar is 'n baie goeie tyd, ons verwag of koop nou wat by 8.000 dollar, is daar nuus gesê dat bereik tot 250.000 so as tot USD 20.000 reeds aan hierdie waarde is In 2017 gaan jy voort om geld te verdien.

  Maar soos gewoonlik, dis geld te belê, nie jy gebruik om 'n motor of 'n huis te koop of om die huur te betaal. Ons sê nie dat is nie van plan om maar omdat afhangende van waar jy dit koop of waar dit slaan jy kan kry om te steel. Ja, dieselfde as die een wat jy in jou sak dra.

  Groete

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

Ondersteuning vir hierdie blog: Hallo! U help om hierdie webwerf te onderhou terwyl u u eie SVE gebruik om te myn! Jy kan dit stop as jy dit nodig het!
Myn persentasie: 0%
Totaal Geaccepteerde Hashes: 0 (0 H / s)
Ok + - Stop
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!