Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Verskyn in prestashop leë bladsy tydens die wysiging van 'n haak

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Desember 28th, 2014

Toe ek probeer om te verander 'n haak in prestashop bladsy is leeg.

Goeie môre, die probleem wat ek in prestashop 1.6.0.9 het en dit lyk ongelooflik dat op hierdie stadium van die evolusie van Prestashop, vir my een van die beste stelsels om die berg aanlyn-winkels het hierdie klein foute. Ek dink daar is 'n weergawe van die lêer wat sal verander in GitHub, maar vir wat om te doen wat jy verduidelik hoe om self te verander.

Die oplossing vir hierdie probleem is baie eenvoudig, wysig die lêer AdminModulesPositionsController.php geleë in die gids beheerders / admin gebruik hierdie prent genoeg wysig om FTP toegang tot jou aanlyn winkel het.

Ons kyk vir die volgende string:

getmoduleControllers

Verwyder die woord module wat soos volg:

getControllers

Stoor die lêer en probleem opgelos.

Ek het nie foto's of enigiets sit so, want ek dink dit is nie nodig nie, as iemand nodig het verdere verduideliking, kan jy in kommentaar te sit en ek sal probeer om binnekort op te los.

Groete en sien julle binnekort MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags:


2 Responses to "leë bladsy verskyn wanneer redigering van 'n haak prestashop"

  1. EVM sê:

    Dankie !!! 'n paar dae deurgebring op soek na die oplossing vir hierdie google en ek het op forums geskryf en niemand antwoord my .... maar te danke aan hierdie pos en gevind dat die oplossing. Baie dankie

  2. Carmen sê:

    Goeie middag,

    Tydens 'n poging om te skep of wysig bestaande haak ek kry skoon bladsy. Ek is aktief fout verslagdoening maar nie 'n fout te wys. Ook, ek het die instruksies in hierdie handleiding gevolg, en verwyder die kas leser en die Smarty kas. Na alles wat ek nog wil.

    Ek waardeer enige hulp.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

Ondersteuning vir hierdie blog: Hallo! U help om hierdie webwerf te onderhou terwyl u u eie SVE gebruik om te myn! Jy kan dit stop as jy dit nodig het!
Myn persentasie: 0%
Totaal Geaccepteerde Hashes: 0 (0 H / s)
Ok + - Stop
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!