Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe om 'n eksterne DNS-bediener met Amazon Route 53 skep

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Desember 9th, 2014

Skep 'n eksterne DNS-bediener met Amazon Route 53 is so eenvoudig as wat Amazon AWS rekening en volg die stappe hieronder sal jou wys, maar in die eerste plek, wat is Route 53 en wat is Route53?

Amazon Route 53 Dit is 'n DNS-diens in die openbare wolk.

Amazon Route 53Amazon Route 53 gewoonlik gebruik om vrag te balanseer (ELB) tussen gevalle EC2, kartering gevalle EC2 of om bloot te karteer emmers S3 maak, maar ons in hierdie artikel sal ons die krag van 'n DNS Wolk gebruik vir die beveiliging van ons omgewing, vir 'n scalability in so 'n sensitiewe diens soos DNS het en 'n hoë beskikbaarheid.

Maar Amazon Route 53 gaan verder en laat ons die moontlikheid van beheer uit om die lewe en prestasie van ons Web aansoeke te monitor, byvoorbeeld as jy '2 gevalle EC2 (webbediener) en een van die webbe tot stilstand kom ons werk kan deur Route 53 onmiddellik verkeer te lei na 'n ander geval om voort te gaan aanbied diens.

Dit laat ons ook die moontlikheid om domeine te koop (Alhoewel as persoonlike kommentaar Ek wil graag meer uitbreidings beskikbaar en beter pryse was). Maar jy weet dat wanneer nader die DNS-bediener, die domein webbediener minder hoep moet 'n kliënt te maak en beter latencies moet die web oop voor die kompetisie altyd onthou die goeie praktyke van SEO.

Voordele van 'n DNS-bediener op die openbare wolk as 'n diens.

1.- nie geraak word deur virusse (In die afwesigheid van 'n bedryfstelsel beheer word deur ons is veiliger per definisie).

2.- Geen stelsel updates (Ons gered onderhoud).

3.-Geen mislukkings het 0 dae in Microsoft Windows.

4.- En soos ek gesê het die tegniese direkteur van NASA "Ons vertrou meer op Amazon as in ons eie infrastruktuur vir die beveiliging van ons stelsels".

5.- Bedryfskoste is geneig om 0.

6.- Die koste van montering 'n geval EC2 t2.micro is soos ry 27 gebiede (domains) op Amazon Route 53.

Hoe om 'n direkte DNS sone met Amazon Route 53 te skep

Soos vroeër in hierdie artikel genoem het ons 'n rekening geskep in Amazon AWS.

En soos altyd, moet ons eers seker maak dat die koste van hierdie diens nie die skatting vir ons organisasie oorskry nie: http://aws.amazon.com/route53/pricing

Toegang tot ons Amazon AWS rekening om hierdie diens te bestuur, is nie nodig om 'n gebied te kies as hierdie diens is wêreldwyd.

Route 53

Klik op die ikoon Route 53 binne die bladsy dienste Amazon Web Services.

Skep DNS op Amazon Route 53

As hierdie artikel wil net om te wys hoe 'n openbare DNS-bediener klik op die skep Begin nou DNS Management.

As DNS Skep Route 53 Amazon

klik op Hosted Sone Skep

Skep DNS-sone op Route 53

klik op Hosted Sone Skep

Skep DNS Sone op Amazon Route 53

Ons skryf die domein naam (sone) in die veld Domain Naam en gekies in die Tipe-veld as jy wil dit 'n sone (domein) openbare of private vir 'n VPC (Tunnel konneksie tussen die hoofkwartier en Amazon) te wees.

Vir ons doel ons gekies Hosted Openbare Zone en klik op Skep.

Route sone geskep in 53

Ons het ons direkte omgewing geskep in Wolk, net nou is ons die rekords sou skep in hierdie gebied

Vir al hierdie om te werk van die internet, het ons vertel ons ISP (Waar die domein te koop as ons gedoen het op Amazon) dat ons naambedieners is diegene wat sien in die beeld ns-1780.awsdns-30.co.uk, ns -1019.awsdns-63.net, ns-1035.awsdns-01.org en ns-311.awsdns-38.com, soos jy kan sien verskillende wortel domeine is versprei in 4 hoogs beskikbaar DNS-bedieners.

kliek net op Gaan sets Teken

Skep Rekord www Amazon

'N praktiese voorbeeld wat ons sal jou wys hoe om die rekord "www" te skep te maak om te wys op die openbare IP van ons web server.

Ons skryf in die Naam veld: www

Tipe: kies A - adres IPv4

Ons skryf in die waarde veld: <Ip openbare web bediener>

Routing Beleid: By verstek Simple -> <'Sal later bespreek in hierdie artikel die verskillende opsies>

klik op Skep.

As jy reeds verander jou NS (Naam Servers) kan jy check www. <Vuestrodominio> en reageer met die ip jy in die Amazon Route 53 geskryf het.

Verskillende beleide in openbare DNS Routing met Route 53 Amazon.

Eenvoudig:

Hierdie is die verstek en sodanige ander rekords binne 'n normale DNS. Die naam weerspieël die ip wat opgemerk in die rekord.

Geweegde:

Hierdie waarde is soos om 'n Rondomtalie in die DNS maar met gewigte, dws dieselfde naam DNS wys na verskeie IP (Dit is die gewone rondomtalie - die las tussen verskillende bestemmings afwisselend tussen die een of die ander te versprei, en as 'n mens nie reageer simpre gaan na 'n ander IP-of IP's) en met hierdie beleid routing het ook sit gewigte (prioriteite) tot die rekords sodat byvoorbeeld as ons weet dat 'n bestemming bediener het meer hulpbronne as ander as die eerste een is die meeste gewig het en dat dit ontvang meer versoeke of verbindings.

In hierdie beleid kan ons assosieer 'n Gesondheid Check waarmee ons kry dat as 'n bediener of diens (Wat se Hot) val die kaart van die IP van 'n ander bediener. (Ek persoonlik hou van hierdie opsie) is soos om 'n NLB maar direk in die DNS. Ons beveel aan dat as julle hierdie opsie gebruik, sal die tyd bajéis te leef (TTL) sekondes of minder te 60 soos benodig.

Latency:

Met hierdie waarde wat ons kry dat die registrasie reageer baseer in streke wat spesifiseer en latency wat van óf instancoa, ek verduidelik (Dit sou wees soos om 'n CDN maar bediener) dit is, dat volgens watter land ons vaar die mosie om 'n byvoorbeeld geleë in 'n bepaalde streek sal beter tye 'n ander en daarom sal dui op 'n DNS EC2 byvoorbeeld verkieslik dieselfde sagteware hulpbronne geleë verskillende streke.

Wanneer ons praat oor web bedieners is maklik om 'n soortgelyke scenario om te dink nie, maar as ons dink herhaal data bedieners as 2 bedieners identiese data repositories met dieselfde een geleë in Tokio en ander geleë in Barcelona, ​​het hierdie beleid stuur kliënte Barcelona Barcelona bediener en kliënt-bediener Tokyo Tokyo verbetering van die kliënt reaksie tyd van die bediener.

Ons kan ook nie soos in die vorige geval te lei na 'n ander bediener in die geval dat die diens wat ons in Gesondheid gedefinieer Gaan reageer.

Fail:

Hierdie beleid word slegs gebruik in openbare areas en eenvoudig stuur die versoek aan 'n bestemming of 'n ander in die geval een nie beskikbaar is nie.

Ligginggewing:

Hierdie beleid is nuttig wanneer jy wil web posisionering te verbeter, met die opsie wat ons bestuur 'n bediener te beantwoord of 'n ander, afhangende van waar die kliënt sê, is dat as jy geografies geleë in Ierland DNS punt na Ierland as ons goed gedefinieer. Ons kry dus 'n reaksie op die kliënt van die naaste area geografies hom. Hiervoor het ons bedieners in verskillende geografiese gebiede van die kursus.

Ons kan ook nie soos in die vorige geval te lei na 'n ander bediener in die geval dat die diens wat ons in Gesondheid gedefinieer Gaan reageer.

Groete en sien julle binnekort MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


One Response to "Hoe om 'n eksterne DNS-bediener met Amazon Route 53 skep"

  1. jabama sê:

    as ek 'n .In domein miempresa.mx, met daardie soort van DNS Ek moet dit ten doel?

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

Ondersteuning vir hierdie blog: Hallo! U help om hierdie webwerf te onderhou terwyl u u eie SVE gebruik om te myn! Jy kan dit stop as jy dit nodig het!
Myn persentasie: 0%
Totaal Geaccepteerde Hashes: 0 (0 H / s)
Ok + - Stop
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!