Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe wireless dekking te verhoog by die huis

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 20th, 2013

Verhoog wireless dekking is soms 'n moeilike taak te bereik, weet ons nie te koop nie, dat die toestel aankoop, as 'n router sonder 'n point, 'n rekenaar met WDS geaktiveer is, as 'n herhaler, ens ..

Wat ek wys hieronder is 'n gadget met 'n baie mooi, jou vennote kan nie kla dat pla 'n router in die eetkamer of die kombuis het 'n mooi klein ontwerp, jy kan 'n foto van die see TP-Link TL-WA850RE en http://www.tp-link.es/products/details/?model=TL-WA850RE

Al wat dit doen, is geen geringe met die WiFi sein uit te brei met slegs 'n paar eenvoudige stappe om te volg en word in 'n hoër sein op enige plek in die huis.

Hierdie toestel is ingestel WiFi dekking uit te brei na die volgende standaarde, b, g en enkripsie WPA-PSK / WPA2-PSK. Die waarheid is dat vir die prys wat jy nie kan super kragtige. Ek het net in Amazon vir € 29.65. Hierdie toerusting kos as aanbevole prys 44.90, maar ek het 'n 34% afslag en die premie koers vir die eerste vrye maand huis toe te bring vir hierdie prys. Laaste een.

Dit kan ingestel word op verskeie maniere, die maklikste is as jou router het die WPS funksie deur eenvoudig die koppeling van die toestel aan 'n bron van krag en in jou router kliek op die WPS knoppie op die TP-Link TL-WA850RE Klik op die knoppie Range Extender knoppie, die extender sal outomaties instel wifi sonder om 'n enkele wagwoord of opset.

Maar vir wat as ek het nie 'n router met die knoppie WPS 2 het maniere om dit te doen, een van hulle is besig om in die handleidings verskaf natuurlik, dat jy 'n skootrekenaar, maar in my geval is dat ons doen nog meer ingewikkeld, ek wil nie dit te doen met die laptop, en Ek sal sê, kom as wat jy kan met die telefoon, as ek verduidelik waarom ek wil nie, wanneer jy maak die toestel tp-skakel na die huidige draadlose sein genereer outomaties 'n oproep TP-LINK_Extender_XXXX na wat vanaf 'n selfoon of draagbare jy kan verbind, jy die instel van 'n IP-adres deur DHCP outomaties en jy kan die web toegang tplinkextender.net en van daar af volg dieselfde handleiding sal jy sien hieronder, maar as ons dit doen deur middel van die telefoon is daar 'n oomblik net na die opstel van die wifi wagwoord en voor die druk op die einde verloor ons die verbinding met die access en die kan nie voortgaan nie. (Ek het probeer om dit met 'n Samsung Galaxy Nota 2) en ek het ontkoppel 2 tye en wou nie meer so probeer ek kon 'n blog te maak as ek wil. stap vir stap en sonder enige internet wil.

Wat ek gedoen het, is uiteindelik verbind deur middel van die RJ-45 wat bring die toestel met sy eie kabel my rekenaar direk na die RJ-45 mond tp-skakel en dadelik aangebied om vir my 'n IP deur DHCP, maak 'n ipconfig Ek kan die gateway rekenaar sien en ek verbind tot dit via 'n webblaaier.

 

Die IP van die poort was 192.168.0.254 en in jou geval sal dieselfde wees.

Toegang tot 'n leser aan die volgende adres http://192.168.0.254

Die standaard gebruikersnaam en wagwoord van TP-LINK model TL-WA850RE die toestel te bestuur, is admin / admin

As jy toegang tot vir die eerste keer en jy sal sien die volgende skerms te net ingestel moet volg die stappe wat ek hieronder vertoon.

WiFi extender

Klik op Volgende.

brei wifi

Kies streek: Spanje

Klik op volgende.

maksimeer wifi

Die stelsel sal opspoor wifi seine nader aan die Range Extender en 'n skerm soos hierdie met al die wifi seine rondom jou met jou kanaal MAC sleutel en sekuriteit af, WPA-PSK, WEP, WPA2, ens ...

verhoog wifi sein

Merk die Wifi jy asseblief uitbrei en klik op Volgende.

In die geval van jou wifi verskyn nie dat jy nie plaas die baken dan sal jy het om te klik op die stel SSID en MAC hand.

brei wifi

Tik die wagwoord van jou wifi (in paragraaf Wireless Vergeet) van die WiFi wat julle sal sein dekking uit te brei of klik op Volgende.

Jy kan ook seker maak dat die Uitgebreide SSID korrek is en dat die veiligheid van jou wireless veilig is.

WiFi sein

Maak seker dat dit se data korrek is en klik op Voltooi.

TP-Link TL-WA850RE

Klik op aanvaar en wag 2 minute maksimum.

Nou sal jy het 'n veel groter sein in die plekke waar jy het geen verband.

Ek het probeer om dit in die persoon en ek het daarin geslaag wireless dekking te verhoog by die huis verdien krag 2 skrape van normale sein baie sterk sein.

Heeltemal aanbeveel. Daar is ander toestelle, maar hierdie prys / krag / veelsydigheid en ontwerp vir my het gewen ander.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!