Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Maand enllà 32 SL

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal op April 6th, 2013

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Die April 1 skep 'n nuwe maatskappy met die naamMaand Enllà 32 SL.

Hierdie artikel sal nie tegnies verduidelik as die begin van 'n besigheid, alleen laat probeer te ontbloot as jy moet doen geld te maak in tye van krisis, hierdie artikel is 'n persoonlike ervaring dat ek wou te ontbloot idees te meer as enigiets anders te verduidelik en om hierdie rede ek so Ek skryf hier.

Jy kan wonder hoekom hierdie naam? Maand Enllà 32 SL. maar die meeste van julle wonder hoekom hierdie artikel op 'n tegnologie blog as ek megacrack.es sal verduidelik en vinnig, ek hoop jy geniet lees en dat die een of ander manier jou inspireer my en doen baie dinge wat ek daagliks lees.

Hoekom het ons hierdie naam gekies?

Reg nou Ek het 32 jaar, hierdie nuwe maatskappy van voorneme te begin krap 'n nuwe fase van my lewe, tot verder gaan en verder vorentoe met dit Ek is nie te sê alles wat Ek is nou besig om te stop, die waarheid is dat ek is redelik "masochis "kan sê" siek van die werk "en nie omgee nie werk al die ure wat dit neem om die professionele projekte wat Ek vra en persoonlike projekte te dek, ek is lief vir my werk, ek is lief vir om artikels te skryf op die blog, ek is lief vir leer nuwe dinge, maar ek is ook lief te maak van die idees wat ek in gedagte het, en hoewel ek wil graag almal van julle het genoeg geld om die menigte van projekte wat elke dag kom na gedagte te maak, ek het genoeg.

Ek is 'n baie kreatiewe persoon en duisende van idees en oplossings word gebore in my kop byna daagliks probleme en Ek het idees wat nog nie op die mark. As jy 'n bietjie meer tyd en publiseer in KickStarterXD ... maar vir nou is ons het 'n naam gekies enllà 32 maand wat is 'n basis om te groei van nou af.

Waarom doen dit op 'n tegnologie blog?

Hierdie maatskappy het ons gefokus op die verkryging van ander klein besighede, minderheid besighede wat tans in 'n toestand van nie persoonlike probleme, maar hierdie besighede het klein winsmarges, maar winsgewend genoeg is om te belê in en gooi deur die moontlike tegnologiese verbeterings wat ons kan bring as rekenaar tegnici en te danke aan die "klein" advertensies kan bied van hierdie blog, bv 1.300 oor daaglikse besoeke. Hopelik kry ons beter ons verkry en voordele vir die huidige eienaars en vir onsself, waarom nie?

Hoekom kan ons besighede wat ons verkry te verbeter? koop en waarom?

Ons het die maatskappye wat ons verkry het as swart bokse te sien, asof ons in die aandelemark belê. Dit is wanneer jy belê in die aandelemark wat jy kry 'n aantal van die aandele van 'n maatskappy wat jy nie deel kan neem om jou finansiële of belasting te verbeter. Belê 'n klein kapitaal en verwag wins as dividende en as 'n toekomstige wins in te samel wanneer jy daardie aandele verkoop op 'n tyd wanneer die maatskappy groei, die enigste ding wat jy kan doen om jou kapitaal te hou, is die stop verlies te beperk en wag aandele styg stop verlies laag en kry die verskil in voordeel sny. 'N bietjie moeilik om te verduidelik, te verstaan ​​en selfs meer as wat jy ooit nie gehandel met die aankoop van aandele verhandel. Wat ek hiermee bedoel is dat deur te belê in die aandelemark nie kan verbeter enige aspek van die maatskappy wat jy belê belê tensy stapelgek bedrae geld wat ons het. (Ek het geen idee van finansies, of Ekonomie of enigiets oor bestuur en korporatiewe bestuur bestudeer). Ek is 'n eenvoudige rekenaar soos baie van julle, maar vaag kinderjare studies en slegs bereik wat baie hard werk elke dag en met 'n personajito binne herhaal slaan hom in die kop moet bestudeer het meer in die verlede. Maar miskien sou ek nie skryf hierdie reg nou wat jy dink nie, lol.

Wat ons, het ek altyd gaan deur die dak ...

Wat ons gedoen het in die Maand Enllà 32, SL is deel van die maatskappy wat tans misluk (aksies in 'n kort, maar 'n baie klein skaal) te koop, bring 'n klein kapitaal betaal verskaffers te help en te help vestig persoonlike lenings wat die besigheid kan nie voorspoedig wees as gevolg van hierdie persoonlike koste. Hierdie kapitaal is deel ooreengekom met die huidige eienaar, 'n deel wat direk die inkomste van daardie persoon en die voordele van ons nuwe besigheid jaar beïnvloed. Ons het 'n diensverskaffer kontrak en tydens die kontrak periode huidige sake-eienaars steeds hul huidige aktiwiteit as nie-bestaande persoonlike probleme (of ten minste met minder probleme).

Klein besighede is besig om te sink en almal weet dit, maar baie van hierdie maatskappye is besig om te sink nie omdat hulle nie werk nie, maar die familie, die kinders van die eienaars het finansiële probleme en uiteindelik invloed op die besigheid wat uiteindelik suksesvol.

Na al hierdie tirade raaiskoot beter verstaan ​​waarom ons hierdie nuwe maatskappy gemaak het. Ons hoop dat baie van julle hier het ons kan help in ons nuwe projek nuwe artikels versuim om dat ons binnekort sal skep en uiteindelik het ek jou of jou kinders kan help in enige aspek.

Die volgende artikel is gebaseer op 'n artikel geborg deur een van ons nuwe maatskappye "seun". Esoteriese winkel in BarcelonaTarot leeswerk, magie en geskenk produkte, silwer en ander goedere te verkoop.

Tot volgende keer.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>