Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Gradeer om vSphere vSphere 4.1 5 - VI

Geskryf deur JL Maart 26th, 2013

Hallo almal

Voorlaaste stap in die opdatering van ons vSphere virtuele infrastruktuur te 4.1 5. As ons stap vir stap opdatering vmtools en virtuele hardeware van virtuele masjiene sal sien. Hierdie proses kan met die hand of gedoen word met behulp van update bestuurder, wat is die manier waarop ons ons sal doen. Om dit te doen met die hand wat jy moet gaan na die virtuele masjien wat jy wil om te werk en regs-kliek op die spyskaart gas kies en te installeer / opgradeer vmtools opsie en een keer opgedateer dieselfde na die hardeware werk, regs kliek op die virtuele masjien en sien ons die opsie virtuele Hardware opgradering.

34_1

34_2

Bygewerk vmtools en hardeware

Soos hierbo bespreek opdatering van en virtuele hardeware vmtools gaan doen met die update doen, want dit kan 'n meer outomaties, met verskeie masjiene in 'n keer en selfs skedule wanneer uitgevoer. Om dit te doen ons die geldigheid van die VClient in ons virtuele infrastruktuur, en gaan uit die oog van VMS en templates update bestuurder bestuurder te werk.

 34_3

By verstek twee basislyne vir die update geskep, en ons gaan om te doen, is om 'n groep te skep met hierdie twee basislyne om dieselfde werk te doen in die opdatering van vmtools en hardeware. Sodat ons kliek op die skakel admin. View

34_4

Toe slaan (of op die regter deel venster nuwe Baseline Groep)

34_5

Ons kies die basislyne wat sal deel wees van hierdie groep en gee dit om te voltooi

34_6

So wanneer die groep basislyne geskep is, is die volgende stap virtuele masjiene te wys wat ons wil te werk. Ons keer terug na die nakoming oog kliek op heg, en kies die basislyn ons nou net gemaak het

34_7

Die volgende stap is om te gee virtuele masjiene te scan die basislyn vervul of nie, wat in hierdie geval is om seker te maak

34_8

Ons gee remedieer en kies die grondlyne wat jy wil aansoek doen, en die masjiene wat jy wil opdateer. In ons geval het ons net een gekies

34_9

Op die volgende skerm kan jy program wanneer jy die uitvoering van die taak, as ons in 'n tyd venster, of indien dit onmiddellik soos in ons geval.

34_10

Volgende wat jy kan kies dit as ons 'n outomatiese momentopname voor die taak begin, en as ons wil of nie, en hoe lank die momentopname te red, waarna sal outomaties verwyder word. Die standaard is dat as jy maak en stoor 48 uur.

34_11

Sodra jy die skep van die taak en eindig ons in ons geval deur nie program dit outomaties begin opdatering, dit neem 'n paar minute en twee keer die virtuele masjien weer te begin.

Op hierdie punt het ons net nodig het om 'n stap heeltemal opgedateer virtuele infrastruktuur, wat is die opgedateerde weergawe van die argiewe te VMFS5 te neem en ons sal sien in die volgende pos.

Groete

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!