Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Mount CD / DVD op 'n ESXi 5

Geskryf deur JL op February 27th, 2013

Hallo almal

'N Paar dae gelede het ons het die behoefte om, na die berg van die CD / DVD in 'n ESXi 5 om 'n agent te installeer, en een ding wat ons gedink het dit sou wees om in 'n Unix / Linux nie werk. In die VMware ondersteuning bladsy nie gevind nie enigiets oor hoe om dit te doen nie, maar in die volgende blog as jy vind hoe om dit te doen, so laat ons die skakel in geval jy al ooit hierdie behoefte kom.

http://www.virtuallyghetto.com/2011/04/how-to-mount-cdrom-using-vsish-on-esxi.html

Ons hoop dat jy dit nuttig vind

Groete

 

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!