Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Veeam Backup & Replisering 6.5

geskryf deur Xaus Xavier Nadal November 5th, 2012

Veeam Backup & Replisering 6.5 het aangebreek en is nou beskikbaar vir aflaai.

Onder verskeie nuwe funksies wat beskikbaar is is die granularly herstel van Microsoft Exchange deur gebruik te maak van 'n nuwe tegnologie Veeam Explorer ™ vir Microsoft Exchange kan kry e-pos, kontakte, notas, ens ... direk van Veeam Backup sonder derde-party gereedskap.

As jy wil die gratis webinar geleer deur ons groot vriend by te woon Josep Ros wat jy kan doen dit apuntandoos die volgende skakel: http://go.veeam.com/expert-webinar-new-veeam-backup-replication-6-5-final-test-es.html 15 volgende November tot 2012 10: 00 CET.

Veeam is besig om baie sterk en binnekort die nodige volwassenheid bereik om nie net te kompeteer teen herstel gereedskap virtuele omgewings, maar ook by die aansoek vlak.

Hierdie nuwe weergawe ondersteun beide vSphere 5.1 as HyperV op Windows Server 2012 en kliënt bedryfstelsels Windows 8.

Veeam Backup

Wat ek graag oor hierdie hulpmiddel is die gratis weergawe stel ons in staat om wonders te werk sonder die betaling van die koste "Dit is ook nie 'n oordrywing van die volledige weergawe.

En onthou, het ons nie nodig het om 'n agent te installeer op die virtuele masjiene wat ons sal kopieer, die stelsel kan outomaties compress en deduplicate.

Ek beveel dit aan alle besighede wat tans nie 'n back-up sagteware om kopieë te maak van jou hele virtuele masjiene. Ons sal praat oor die scenario's back-up op 'n ander tyd, maar vir nou is ek reeds nat en sê dit is een van die beste programme vir die rugsteun van virtuele masjiene wat ek het probeer ... maar ek praat oor hierdie as jy seker is dat jy reeds gretig om te sien Josep Ros daagse bewegende 15 November by 10: 00.

Groete en sien julle binnekort.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!