Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Geregtigheid: Vermy Onwettige subcontracting "Consultants" Computer.

Geskryf deur op Oktober acts268 22nd, 2012

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Vriende,

Ek het net die Hoë Hof petisie geskep: Vermy onwettige subcontracting "Consultants" Computer.

100'm probeer handtekeninge te kry, en ek het 'n helpende hand vir 'n gemeenskaplike goeie verwant aan arm mense wat werk in die ICT wêreld en hulle is nie behoorlik behandel word.

Daar is baie maatskappye wat kontrakteer aan ander maatskappye wat uiteindelik sal huur om jou dienste aan te bied aan 'n kliënt. Nie goed betaal as tussengangers 3 gaan, jy het 'n bestendige werk, kan jy nie alles wat jy weet toon en jy is beslis nie probeer om behoorlik.

As jy meer wil weet oor wat ek probeer om my bede toe te kry en teken om te weet, kliek hier:

http://www.change.org/es/peticiones/tribunal-superior-de-justicia-evitar-la-subcontratación-ilegal-por-parte-de-consultoras-informáticas?share_id=gURJdEtrCs&utm_campaign=petition_creator_email&utm_medium=email&utm_source=share_petition

Net vir 'n minuut! en sal jou help baie mense wat nie die behandeling wat hulle tans verdien.

Sodra jy klaar is, kan jy jou vriende en vriende vra om die petisie te teken. Burger bewegings slaag omdat mense soos jy besluit om die woord te versprei! en hoe sosiale netwerke is aan ons kant, gryp en deel hierdie petisie.

Vra net vir geregtigheid.

Armando.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>