Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

15 plugins vir WordPress (SEO, prestasie, sociable)

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Oktober 12th, 2012

Die volgende artikel toon die 15 plugins vir WordPress wat ons gebruik in hierdie blog.

Baie blogs toon interessante plugins in die artikels, maar niemand het getoon dat tot nou die plugins wat gebruik word in jou blog.

Ek dink laasgenoemde is belangrik omdat dit vertroue gee aan die leser dat hierdie plugins vir WordPress werklik getoets en aanbeveel.

Ek weet dit is 'n sekuriteitsbreuk bloot WordPress plugins wat ons gebruik in die blog sedert 'n mislukking in die kode van hierdie kan veroorsaak dat ons kwesbaar vir aanvalle, en hopelik nie ter wille van die volgelinge van die blog, maar dat ons ook die versiendheid om die blog te hou met die nuutste security updates.

Ek hoop jy hou en ons comenteis WordPress plugins wat jy gebruik vir jou in jou blogs.

Aanvanklik het ek sal jou wys hulle almal in 'n keer met sy skakels na die skakel om af te laai en bespreek dan elkeen van hulle afsonderlik.

Akismet

Skrywers Widget

Dagon Design Sitemap Generator

FeedSmith FeedBurner

Google XML site maps

GTranslate

RDFa Broodkruimelpad

Real IP

ShareThis

W3 Totale Cache.

WordPress SEO

WP-Optimaliseer

WP Smush.it

WPtouch

Nog 'n Related Posts Plugin

Akismet:

Wat nie weet Akismet, die beste beskermer van SPAM vir 'n blog, het jy nie veel sê, so aktief is, versoek om 'n API-sleutel en is verantwoordelik vir byna die blokkering van die meeste spam.

Skrywers Widget:

Met hierdie plugins vir WordPress het 'n lys deur Widget outeurs van die blog, is dit duidelik dat indien slegs een outeur blog het geen punt die installering van hierdie plugin, maar as jy soos ons verskeie outeurs van die blog, dit is cool om dit sal sien die name van elk en items wat gemaak is, soos jy kan sien op die regte sidebar van die blog.

Dagon Design Sitemap Generator:

Soos jy kan sien in die menu blog het 'n veld met die naam INDEXDit is goed as SEO tegniek omdat dit toon alle artikels, blog kategorieë en tags in 'n meer doeltreffende en geïndekseer soek deur crawlers.

FeedSmith FeedBurner:

Hierdie plugins vir wordpress aansture 100% van die voer FeedBurner google en so voed die blog is baie beter en baie meer konfigureerbare as die standaard een in WordPress.

Google XML site maps:

Met hierdie plugins vir WordPress 'n sitemap kry ingestel op die wil van ons inskrywings, kategorieë, tags, in kennis stel Google, Bing, die instel van bykomende bladsye en stel prioriteite, om 'n beter spoor crawlers frekwensies veranderinge in ons blogs.

GTranslate:

Soos jy kan sien op die regte sidebar 'n vervolg met 'n moontlike taal vertaal, dit is te danke aan hierdie plugin in die gratis weergawe toon die tegnologie blog vertaal deur Google Translate vertalings van die blog.

Ons hier met behulp van GTranslate onderneming te voorsien, vertalings in CDN, en bladsye met SEO beste as hulle dopgehou in plaas van subdomeinen op die blog, maar hey, dit is vleis vir 'n ander artikel wat verband hou met die vertaling blogs en moontlikhede van hierdie produk.

Alhoewel dit op die oomblik is ek baie gelukkig is met dit, moet ek sê. Ek hoop dat ek die probleme van dubbele inhoud opgelos.

RDFa Broodkruimelpad:

Het jy gehoor van microformats, SEO is 'n tegniek wat moet wees op ons blogs, ek het gesukkel om 'n baie om te vind, maar in die einde ons het dit, is 'n deel van n ander plugin vir wordpress wat sal 'n bietjie later in hierdie dieselfde artikel WordPress word bespreek SEO, RDFa Broodkruimelpad dink dit is beter as die een wat gebou is in die plugin en op hierdie manier kry ons "broodkrummels" te laat om te soek enjins ons makliker vind en beter resultate lewer in die inligting wat aan die gebruiker verskaf deur die uitreksels van Google byvoorbeeld.

Real IP:

Dit WordPress plugins te kry wat byvoorbeeld werklike ip Akismet blog te spoor en goed kan werk in 'n meer effektiewe, byvoorbeeld wat ons gebruik in hierdie blog google funksionaliteit Page Speed ​​Service wat lei versoeke na Google en bied jou genoem die web vinniger sonder die instrument, dit veroorsaak dat die ip is anders en nie spoor óf Akismet SPAM, maar te danke aan hierdie WordPress plugin die probleem opgelos is.

ShareThis:

Met hierdie plugin ons deel knoppies aan die einde van die artikels in die hoof blog bladsy is baie configureerbaar, maar wat ek het, is dat jy kan 'n klein knoppie wat nie vertraag die laai van die blog en bied dieselfde geleenthede te verlaat ander deel van WordPress proppe vir die dieselfde kenmerke.

Dit is regtig nie die krag het dieselfde "knoppie op elke item te sit, maar ek dink in 'n toekomstige update sal nie langer hierdie probleem.

W3 Totale Cache:

Ons almal weet, die plugin vir uitnemendheid in terme van prestasie te verbeter, met hierdie plugin vir die blog Worpdress kry vinniger te laai, in minder tyd en die telling oplaai en webpagetest.org GTMetrix bladsye .. Alles vir julle lesers 'n beter ervaring en 'n spoed wat volgens jou vereistes voldoen.

WordPress SEO:

Hier is 'n plugin wat my nogal verbaas, tot onlangs was ons met behulp van Alles in 'n SEO, maar weet dit, het ek gesien dat die stel is baie beter en met meer moontlikhede. Om ontslae te raak van indexatie aan die tweede bladsy van elke kategorie om ontslae te raak van dubbele inhoud Webmaster Tools Google of Bing.

Hierdie WordPress plugins n beter posisie in die soekenjins te kry en bied 'n paar beste stukkies, is harde werk elke artikel met sleutelwoorde, maar te danke aan hierdie inprop om hierdie werk te meer effektief te doen.

WP-Optimaliseren:

Hierdie plugins vir wordpress maak die lewe makliker as jy nie oor die nodige kennis in MySQL en phpMyAdmin, wordpress plugin om jou manier om te werk aan die databasis en optimaliseert blog, maar stop nie daar nie, kan jy dit verwyder die tydelike poste, kan spam uit te roei, ens ...

Baie goed om ook die verbetering van die prestasie van die blog, danksy te laai na die optimalisering van vrag gasheer vir die databasis.

WP Smush.it:

Met hierdie WordPress proppe te kry "compress" die beelde wat ons het op die blog, sodat jy kan outomaties items lewer meer vinnig aan ons lesers. Hoogs aanbeveel.

WPtouch:

Met hierdie plugins vir wordpress Mobil het 'n weergawe van ons blog om moeiteloos en sonder om 'n brief van die bronkode vir ons blog aan te raak. Daar is 'n betaalde weergawe, maar met die gratis weergawe van ons blog kan sien min of meer 'n mooi manier om ons smart phones ... jy probeer om oop te maak http://www.megacrack.es van jou Android of IOS?

Nog 'n Related Posts plugin:

En die laaste ding wat ons met hierdie wordpress-plugins ingestel te kry elke item beskikbaar is in 'n opsomming van die verwante artikels van die blog, baie handig vir gebruikers op ons blog lees van die volgende artikels van belang om te bly sonder om te doen navrae of op bladsye en bladsye.

Ek hoop jy hou van die artikel en aportéis enige vrae in die kommentaar van die blog.

Sien julle binnekort.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!