Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

VMware Workstation 9

geskryf deur Xaus Xavier Nadal op September 23rd, 2012


VmwareWorkstation9_1
La nuutste die groot merk VMware sagteware werk onder Microsoft (van NT Windows 8) wat toelaat dat bedryfstelsels beskikbaar as wat jy wil (van MS-DOS na Windows via Ubuntu 2012, ens ...) almal uit dieselfde omgewing het weer opgedateer en nou met weergawe 9

Baie van julle reeds weet en sal jy gewerk het met vorige weergawes, maar hierdie nuwe weergawe bring 'n paar nuwe funksies wat sal weer verlustig.

Hierdie nuwe weergawe bring inheemse ondersteuning Windows en Windows Server 8 2012, Open GL, Linux ondersteuning en 'n nuwe web-gebaseerde grafiese koppelvlak.

Hierdie nuwe weergawe deur die nut Eenheid kan selfs van die virtuele masjien multitouch as jy het hierdie tipe van mekaar ... en te danke aan sy nuwe koppelvlak van vSphere Client sigbaar ... Jy sal in staat wees om van 'n iPad, of Smartphone deur die kliënt van Vpshere loop 'n virtuele masjien met Windows 8 en gebruik van al die funksies multitouch ... (Buff ... I probarloooo) ... en dit alles sonder plugins.

Jy kan skep geïnkripteer virtuele masjiene op 'n USB byvoorbeeld en slaag hulle na ander toerusting soos 'n MAC verloop FUSION en rip daar sonder probleme.

Opgemerk dat daar was 'n moontlikheid 8 Workstation die besteding van 'n masjien wat in Workstation na 'n Vsphere (Selfs met 'n converter, indien nodig ...), maar in hierdie nuwe weergawe 'n stap vorentoe en laat maak 'n kopie en plak van die virtuele masjien te die rekenaar direk. Jy kan die virtuele masjien ....

En daar is geen 3D verbeter graphics.

En soos altyd baie nuwe funksies wat VMware bring vir ons almal.

Geniet dit.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!