Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Tweede skoot! vir Microsoft Certificaties

Geskryf deur op Augustus acts268 31st, 2012

tweede skoot

Jy het nou 'n tweede kans om te word gesertifiseer. Wat beteken dit? Dit tot Mei 31 2013 het 'n gratis ekstra geleentheid om die eksamen te neem in wat jy skryf. Ontwerp om te help jy die trein en kry amptelike certificaties in Microsoft tegnologie wat verbeter hul ontwikkeling en professionele prestige Tweede skoot is beskikbaar vir IT-spesialiste, ontwikkelaars en studente wat die geleentheid kan eksamens direk verband hou met die werk wat die meeste in die bedryf te slaag. Of as Bestuurder databasisse, bedieners of tegniese ondersteuning, Microsoft sertifisering is 'n waarborg vir hul professionele ontwikkeling, wat beide in die prestasie en in die arbeidsmark sal baie help.

Om meer te leer oor die verskillende funksies in en vind spesifieke leiding oor die pad wat sal jou help om die vaardighede wat nodig is vir die werk, besoek die Loopbaanportaal vir studente, Of die Portaal vir professionals. Aan te meld vir gratis op die tweede skoot volg hierdie skakel:

http://bsf01.com/Microsoft_Vouchers/SecondShot.aspx

Meer inligting:

tweede skootKry 'n gratis tweede skoot aanbod sertifisering eksamen te slaag

Begin 27, Augustus 2012, Microsoft bied 'n Tweede skoot aanbod te neem en 'n Microsoft IT-professionele of ontwikkelaar sertifisering eksamen slaag, as jy nie die eksamen op jou eerste poging slaag. Hierdie aanbod is wêreldwyd beskikbaar aan enigiemand wat registreer vir die tweede skoot en versuim om hul eerste poging by een van hierdie eksamen. Dit is 'n beperkte tyd aanbod, so Registreer Vandag.

Sien verwante onderwerpe op die Gebore webwerf om te leer.

 

 

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!