Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe om te skep virtuele Windows Server Raid 2012.

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 22nd, 2012

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goeie môre.

Ek dink jy mis die titel 'n bietjie, maar dat Windows Server 2012 bring baie nuwe funksies, maar een ding wat ons nie bespreek het so ver en bestaan ​​al sedert Windows XP en dinamiese skywe is die skep van 'n skyf mirroring of-inval.

Wat ons doen is 'n virtuele RAID deur 2 virtuele skywe te maak ... hehe. So sal ons dieselfde inligting in 2 skyfies en as jy per ongeluk een van vmdk skywe afbreek, of ons laai dit foutief is, of 'n verskuiwing operateur onderhoud swak presteer, sal 'n tweede album met dieselfde inligting as die eerste .

Redundante virtuele skywe. Indrukwekkende ...

Wat het hierdie aksie is om te skakel na 'n dinamiese skywe (wat ons kan nie meer loop nie 'n bedryfstelsel anders as die huidige, maar ons sal wil hê verskeie bedryfstelsels op 'n bediener in die produksie 2012?)

Hier gaan ons. Die eerste ding om te doen, is om 'n nuwe virtuele masjien skyf dieselfde grootte as die reeds geskep vir die bedryfstelsel byvoorbeeld of data-eenheid of die skyf wat jy maak asseblief die aanval of spieël of besinning.

Verbinding Windows Server 2012.

Druk die sleutel Windows + R

Ons skryf compmgmt.msc en druk Enter.

Toegang tot die konsole administrasie de toerusting -> Berging -> Disk Management.

RaidWindows2012_1PNG

 

Klik op die C: Ry met die regter muis knoppie.

RaidWindows2012_2

En kliek op Voeg Refleksie.

RaidWindows2012_3

Kies die skyf en klik op Voeg nadenke.

RaidWindows2012_4

Klik op Ja.

RaidWindows2012_5

Nou het ons die skywe 2 begin om jou data te herhaal as jy sien in die vorige skerm 9% van die vordering ...

RaidWindows2012_6

18%

RaidWindows2012_7

100%

RaidWindows2012_8

En soos jy kan sien nog 'n enkele skyf.

Soveel vir die eenvoudige taak van die skep van 'n Windows Virtual Server Raid 2012.

Tot volgende keer.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , ,


3 Responses to "Hoe om virtuele Windows Server Raid 2012 skep."

  1. José Luis Sê:

    Hallo baie goeie bydrae, 'n vraag wat ek het 'n klein bediener met Windows Server Standard 2012 R2, my bediener het twee hardeskywe 1 TB elk. My vraag is of ek hierdie metode kan aansoek doen om die fisiese skywe.

  2. Edd Sê:

    Dankie vir die inligting, ek het my gehelp! :)

  3. Jesus Sê:

    Dankie werke Groete

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>