Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Eerste blou skerm in Windows Server 2012

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 21st, 2012

Nadat jy eers Windows Server 2012 installeer in 'n virtuele masjien VMware Workstation 8 en die instel van die bedryfstelsel af Ander -> ander, sonder kontroleerder LSI logika, met 'n rekord van 25 GB (Aanbevole 32) net soos hy klaar hele produk installasie en boot Windows sal eers die volgende fout:

PantallazoAzulWindows2012

Probeer en kry die volgende fout:

PantallazoAzulWindows2012_2

Dit probeer outomaties, maar niks om te herstel ...

Re-toets van die installasie op 'n virtuele masjien asof dit 'n Windows Server 2008 R2 x64, LSI Logic SAS, SCSI-skyf, ens ... en ... en .... funcionaaaaaaa Maar .... Dit blyk dat vlugtige blik gee as flitse en die einde sal nie begin nie ...

Ek het uitgebrei die ram 4-GB en GB uit 2 werk perfek ...

Ueeeeeehhhhhhhh.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


One Response to "Eerste blou skerm in Windows Server 2012"

  1. Eduardo sê:

    hello, kyk wanneer ek probeer om 'n Windows verspreiding bediener 2012 instalcacion einde van gooi vir my 'n fout om te installeer en vertel my wat is nie geskep korrek wim.xml en kanselleer die installasie daar kan wees?

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!