Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

VirtualCenter Server installeer op Windows 5 64 stukkies

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 11th, 2012

Vandag sal ons wys hoe om VirtualCenter Server 5 installeer op 'n baie basiese wyse.

Eerste van alles wat jy sal hê om te weet dat die bedryfstelsel 64 moet wees stukkies. 5 Virtual Center kan nie op 'n bedryfstelsel 32 stukkies geïnstalleer.

Dit is die ondersteuning bedryfstelsels:

Microsoft Windows Server 2003 Standard, Enterprise of Datacenter SP2 64bit
2003 Microsoft Windows Server Standard Enterprise of die Datacenter R2 SP2 64bit
Microsoft Windows Server 2008 Standard, Enterprise of Datacenter SP2 64bit
2008 Microsoft Windows Server Standard Enterprise of die Datacenter R2 SP2 64bit

Algemene voorvereistes

Voor die installering van vCenter Server, verseker die volgende:

 • Maak seker jy het die installasie DVD of afgelaai installeerder vCenter Server. Vir meer inligting, sien Aflaai die vCenter-bediener Installer in die gids ESX en vCenter Server Installasie gids.
 • Maak seker dat die vereiste poorte is oop. Vir meer inligting, sien Vereiste hawens vir vCenter Server (2005105).
 • Maak seker dat jou databasis aan die vereistes voldoen. Vir meer inligting, sien Server vCenter Databasis Patch en opset en die voorbereiding van vCenter Server Databasisse in die gids ESX en vCenter Server Installasie gids.
 • Laat die inligting dat die bediener installasie wizard vCenter Server vereis. Vir meer inligting, sien Vereis word om inligting vir die installering van vCenter Server in die gids ESX en vCenter Server Installasie gids.
 • Maak seker dat die domein naam (FQDN) van die stelsel waar jy die installering van VirtualCenter Server is gevind word. Om te bevestig dat die naam opgelos kan word, type: nslookup <vCenter_Server_fqdn> in 'n command line venster. As die regte naam (FQDN) opgelos kan word, is die nslookup opdrag gee die IP-adres en gasheernaam van die domein kontroleerder.
 • Kyk vir die Network Address Translation (NAT) tussen vCenter Server en bedieners te bestuur word.
 • Maak seker dat die rekenaar se naam is nie meer as 15 karakters.
 • Maak seker dat die DNS-naam van die masjien ooreenstem met die werklike naam vir die rekenaar.
 • Maak seker dat die stelsel waarop jy die installering van vCenter Server is nie 'n domein kontroleerder in Active Directory. Installering van vCenter Server op 'n domein kontroleerder word nie ondersteun nie.
 • Op elke rekenaar wat hardloop vCenter Server, maak seker dat die domein rekening het hierdie regte:
  • Dit behoort aan die groep Administrators
  • Optree as deel van die bedryfstelsel
  • Teken in op as 'n diens
 • Oorweeg of die vCenter bediener geval sal wees onafhanklike (selfstandig) of behoort aan 'n groep gekoppel (Gekoppel Mode groep). Vir meer inligting, sien Skep vCenter Server Gekoppelde af groepe in die gidsESX en vCenter Server Installasie gids.

Verder, let op die volgende punte:

 • Tensy jy van plan is om die SQL Server pakket die ingesluit 2008 R2 Express te installeer, skep 'n databasis bediener vir vCenter Server.
 • As die stelsel wat gebruik word vir die installering van vCenter Server behoort aan 'n werkgroep (werkgroep) in plaas van wat deel uitmaak van 'n domein is, sal nie al die funksies beskikbaar wees vir vCenter Server. Indien toegeskryf aan 'n werkgroep, vCenter Server stelsel is nie in staat om alle domeine en stelsels wat beskikbaar is op die netwerk as jy gebruik maak van sekere funksies te ontdek. Om te bepaal of die rekenaar behoort aan 'n werkgroep of 'n domein, regs-kliek op My rekenaar.
 • Gedurende die installasie, maak seker dat die verband tussen die masjien en die domein kontroleerder loop.
 • Die netwerk diens rekening (netwerk) nodig is om te wees in die gids waar die bediener op die vCenter Server en HKLM register sleutel geïnstalleer word. As jy nie seker is oor hierdie, kontak jou stelsel administrateur.
 • VCenter Server installeer, soos 'n netwerk bediener op 'n rekenaar met 'n vaste IP-adres en die DNS naam bekend, sodat kliënte betroubaar kan toegang tot die diens. Ken 'n statiese IP adres en gasheernaam vir die Windows-bediener waar jy woon vCenter Server stelsel. Hierdie IP-adres, moet 'n rekord (interne) geldig is in die domein-naam stelsel (DNS). Maak seker dat die bediener administrasie koppelvlak ESXi het 'n geldige DNS-resolusie van vCenter Server en van alle vSphere kliënte. Maak seker dat vCenter Server bediener het 'n geldige DNS-resolusie van alle ESXi die leërskare en van alle vSphere kliënte. As jy DHCP gebruik in plaas van statiese IP-adres vir vCenter Server, maak seker dat die rekenaar naam vCenter Server Name (DNS) is opgedateer.
  Ping die naam van die rekenaar om die konneksie te toets. Byvoorbeeld, indien die naam van die rekenaar is gasheer-1.company.com, die uitvoering van hierdie opdrag in 'n opdrag venster Windows-stelsel:
  ping gasheer-1.company.com
  As jy kan suksesvol ping van die rekenaar se naam, dan is die naam in die DNS is opgedateer.
Minimum hardeware vereistes

Verwerker

Intel of die AMD x86 met twee of meer kerne (kerne) logiese, elk met 'n spoed van ten minste 2GHz. Die Intel Itanium (IA64) word nie ondersteun nie. Die verwerker kan hoër wees as die databasis is wat op dieselfde masjien.

Memory

4 GB RAM. RAM-vereistes kan groter wees as jou databasis wat op dieselfde masjien. Die web bestuur, die VMware VirtualCenter Webservices, MB 512 vereis addisionele geheue 4.4GB. Die maksimum JVM geheue Webservices gespesifiseer kan word tydens die installasie, afhangende van die grootte van die voorraad.

Drive Kapasiteit

4 GB. Die skyf hoër kan wees as die databasis bediener loop vCenter Server in die dieselfde máquina.En-5.0 vCenter Server, is die standaard grootte vir log rekords vCenter Server is 450 MB, wat hoër is as in vCenter Server 4 x Maak seker dat die ruimte wat toegeken word aan die gids log rekords is voldoende om hierdie verhoging te ondersteun.

Die Disk vereistes vir Microsoft SQL Server Express 2008 R2

Tot 2GB vrye skyfspasie die installasie lêer te pak. Ongeveer 1,5 GB van hierdie lêers verwyder nadat die installasie is voltooi.

Netwerkverbinding

1 Gb verband aanbeveel.

En nou die screenshots stap vir stap ...

Na die sagteware te laai en verbind dit met behulp van die ESX iso ons voor te berei op Windows Server Standard 2003 x64 te installeer.

virtualCenter5_1

Kies die produk vCenter Servertm en klik op Installeer.

virtualCenter5_2

Ons kies die taal Englisth (Verenigde State) en klik op OK.

virtualCenter5_3

klik op Volgende.

beeld

klik op Volgende.

virtualCenter5_5

ons merk Ek stem aan die voorwaardes in die lisensie-ooreenkoms en klik op Volgende.

virtualCenter5_6

Ons skryf ons gebruiker organisasie en ons lisensie kode en klik op Volgende.

virtualCenter5_7

ons merk Installeer 'n Microsoft SQL Server Express byvoorbeeld 2008 (vir klein skaal ontplooi) as ons 'n SQL Server geïnstalleer word dat hierdie las kan hanteer, of jy het 'n baie groot organisasie waar die virutal sentrum sal baie leërskare ondersteun ..

klik op volgende.

virtualCenter5_8

ons merk Gebruik Rekening en klik op Volgende.

virtualCenter5_9

klik op Volgende.

virtualCenter5_10

ons merk Skep 'n selfstandige van VMware vCenter Server aanleg as die eerste virtuele Center 5 dat jy in jou organisasie en klik op Volgende.

virtualCenter5_11

Ons verlaat die standaard hawens en klik op Volgende.

virtualCenter5_12

Ons verlaat die standaard hawens en klik op Volgende.

virtualCenter5_13

Ons maak die keuse wat die beste pas by jou organisasie en klik op volgende In ons geval het was die eerste opsie onder 100 1000 leërskare of virtuele masjiene.

virtualCenter5_14

Ons laat u hierdie opsie geselekteer as jy meer as VirtualCenter 2000 virutales masjiene, vir wanneer die stelsel begin val en al die masjiene kan definieer hulpbron swembaddens en die netwerk poorte nie versadig nie (efemere hawens)

Tot dusver het die 5 VirtualCenter installasie.

 

Verwysings wat gebruik word vir hierdie artikel:

http://kb.vmware.com/kb/2005380

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!