Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Wat is nuut in Windows Server 2012.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 7th, 2012

Goeie môre.

Ek slaag sommige van die innovasies wat ek regtig geniet het 'n baie.

Die eerste ontwikkelings met die Kerberos verifikasie sal bevoordeel veranderende wagwoorde na afgeleë gebruikers wat tans nie vra vir 'n wagwoord verander wanneer verbind via VPN, nou jy kan neem voordeel van Kerberos verifikasie neem vir die hantering van afgeleë verbinding probleme wat verband hou met 'n gebrek aan verbinding met die beheerder domein. Om dit te doen, kan jy 'n gevolmagtigde verbindings boodskap verifikasie en Kerberos wagwoord verandering vir gebruikers van eksterne lessenaar DirectAccess of toegang tot die domein skep.

Kompressie KDC hulpbron groep. Met hierdie verandering, gebruikers in groot organisasies waar die gebruiker 'n lid is van baie groepe, beide plaaslike, globale of universele nie meer probleme van traagheid of mislukkings in verifikasie en data sal tablette en grootte van die diens kaartjie dit sal baie laer met daaropvolgende verbetering wees.

As jy wil meer inligting oor veranderinge wat aan die Kerberos verifikasie Ek verlaat die volgende artikel:

http://technet.microsoft.com/es-es/library/hh831747

Sekuriteit oudit.

 

In hierdie opsig het hulle verbeter hul vermoëns het selfs 'n module vir ouditering verwissel opslagapparaten geskep omdat dit in baie organisasies is bekommerd dat sensitiewe inligting is gekopieer na verwissel opslagapparaten waaroor ons geen beheer het nie (in geval geen ons gebruik derde party gereedskap soos McAfee toestel te beheer, GFI, DLP, ens ...

Dit het die punt van die oudit beheer dat selfs jy ons gebruikers kan 'n verslag van wat bereik het my belangrik, of lêers wat is gebaseer toegang geweier om my lêers verkry, deur die skep van oudit beleid in uitdrukkings. Behalwe dat Microsoft werk saam met vennote om gereedskap vir insameling en ontleding van die gebeure soos integrasie in SCOM (System Center Operasie Bestuurder) bied.

As jy meer inligting oor veranderinge aan sekuriteit ouditering wil verlaat Ek die volgende artikel:

http://technet.microsoft.com/es-es/library/hh849638

Hulpbronbestuurder Bestandsserver

 

Ons kan kwotas direk na dopgehou sonder derde party gereedskap soos Veritas berging Exec of soortgelyke bestuur ...

 

Ons kan die tipes lêers wat die gebruiker winkels in elke gids te beheer. Ons kan beperk, by uitbreiding, byvoorbeeld ons sal nie toelaat dat gebruikers om lêers te stoor Mp3, avi, mpg, exe, BAT, .. in jou persoonlike dopgehou.

 

Stoor verslae help visualiseer gebruik tendense en bied gebruikers met 'n beter ervaring om jou te laat weet as gaan die toegelate gebruik of selfs mislukte pogings om 'n lêer te stoor meer as word nie toegelaat deur die vorige funksies.

 

Lêer bestuurstake sal ons iets gee wat ek is op soek na jaar en versuim het om te verseker dat dit die datum van laaste toegang tot die lêer (en nie back-up), maar die ware laaste keer dat die gebruiker die lêer aangevra. Met hierdie kan ons programme wat sal help om 'n kompressie van lêers ongebruikte vir meer as 1 jaar byvoorbeeld spaar stoor koste wat behels handhaaf maak.

As jy meer inligting oor veranderinge aan Resource Manager lêerbediener wil verlaat Ek die volgende artikel:

http://technet.microsoft.com/es-es/library/hh831746

Dit is al vir vandag.

Hier laat ek die skakel met al die verduidelikings vir die meer lesers ..

http://technet.microsoft.com/library/hh831769

 

En vir wat jy kan nie wag en wil die nuwe koppelvlak sien, laat Ek die skakel na Windows Server 2012 RC af te laai.

http://technet.microsoft.com/es-es/evalcenter/hh670538.aspx?ocid=&wt.mc_id=TEC_108_1_7

Wat jy beide ISO 64 bietjie en VHD kan aflaai by jou virtuele masjiene ..

Tot volgende keer.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!