Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Wat is nuut Windows Server 2012.

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 7th, 2012

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goeie môre.

Ek slaag sommige van die innovasies wat ek regtig baie geniet.

Die eerste ontwikkelings met die Kerberos authentication ten gunste van die verandering van wagwoorde na afgeleë gebruikers tans vra nie 'n wagwoord te verander wanneer verbind via VPN, jy kan nou voordeel van Kerberos-bekragtiging vir die hantering met 'n afgeleë konneksie probleme verwant aan die gebrek van die verbinding aan die Kontroleur domein. Om dit te doen, kan jy proxy verbindings boodskap verifikasie en van Kerberos wagwoord verandering vir gebruikers van Remote Desktop DirectAccess of toegang tot die domein.

Compression KDC hulpbron groep. Met hierdie verandering, gebruikers geleë in groot organisasies waar die gebruiker 'n lid van verskeie groepe, beide plaaslike, globale of selfs universele en het geen probleme van die stadige of verifikasie mislukkings sedert die data saamgepers word en die grootte van die diens kaartjie veel laer sal wees met die daaropvolgende verbetering.

As jy meer inligting aangaande die veranderinge aan die Kerberos-bekragtiging laat ek die volgende artikel:

http://technet.microsoft.com/es-es/library/hh831747

Sekuriteit oudit.

 

In hierdie opsig het sy funksionaliteit het 'n module die verwyderbare opslagapparaten te oudit nie, want in baie organisasies bekommerd dat sensitiewe data gekopieer word na verwissel opslagapparaten waarop ons geen beheer het (Indien nie gebruik ons ​​'n derde party gereedskap soos McAfee toestel beheer, GFI, DLP, ens ...

Dit het die punt bereik van die oudit beheer dat selfs kan ons ons gebruikers 'n verslag van wat my belangrike lêers, of wat nie toegang tot my lêers, te danke aan die skepping van die oudit beleid gebaseer in uitdrukkings. Anders as wat Microsoft is besig met vennote gereedskap om voorsiening te maak vir die insameling en ontleding van die gebeure, soos die integrasie in SCOM (System Center Operasie Bestuurder).

As jy wil meer inligting oor die veranderinge aan sekuriteit ouditering Ek verlaat die volgende artikel:

http://technet.microsoft.com/es-es/library/hh849638

Resource Manager lêerbediener

 

Ons bestuur kwotas direk na dopgehou sonder derde party instrumente, soos Veritas Storage Exec of soortgelyke ...

 

Ons kan beheer oor die tipe van die lêers wat die gebruiker in elke gids gestoor. Ons beperk deur sodanige verlenging sal nie toelaat dat gebruikers lêers op te slaan Mp3, avi, mpg, exe, bat, ... in jou persoonlike dopgehou.

 

Die stoor rapporteer help ons gebruik tendense te sien en die gebruiker 'n beter ervaring vertel as dit meer as die toegelate gebruik of selfs misluk pogings om 'n lêer te stoor nie toegelaat word deur die vorige funksionaliteit.

 

File bestuurstake verskaf ons met iets wat ek soek vir die jaar en dit misluk het om te verseker dat die datum van die laaste toegang tot die lêer (en nie back-up), maar die heel laaste keer dat die gebruiker toegang tot die lêer. Hierdie programme kan maak wat ons sal help in stand te hou 'n kompressie van ongebruikte lêers vir meer as 'n jaar 1 met die stoor van opbergingskoste wat behels.

As jy wil meer inligting oor veranderinge aan Resource Manager lêerbediener Ek verlaat die volgende artikel:

http://technet.microsoft.com/es-es/library/hh831746

Dit is al vir vandag.

Hier kan jy die skakel met al die verduidelikings vir die meer lesers ..

http://technet.microsoft.com/library/hh831769

 

En vir diegene wat nie kan nie langer wag nie en wil die nuwe koppelvlak om te sien, laat ek die skakel Windows Server 2012 die RC af te laai.

http://technet.microsoft.com/es-es/evalcenter/hh670538.aspx?ocid=&wt.mc_id=TEC_108_1_7

Wat jy kan aflaai beide ISO 64-bietjie en VHD aan jou virtuele masjiene ..

Tot volgende keer.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>