Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe pfx sertifikaat te skakel na PEM

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 22nd, 2012

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goeie môre.

Vandag sal ons wys hoe om 'n sertifikaat om te skakel met 'n PEM-sertifikaat. Aan. Pfx deur 'n aansoek wat spesifiek ontwerp is om te gaan met sertifikate.

Eers 'n bietjie kennis:

PEM-formaat

Die PEM-formaat word die meeste van die gebruik deur Cas en formate soos gewoonlik PEM,. CRT. Cer, en sleutel. ASCII lêers is die geënkodeerde Base64 en bevat die volgende "- BEGIN SERTIFIKAAT -" en eindig met "die einde van SERTIFIKAAT -". Server sertifikate, intermediêre sertifikate en private sleutels kan word in PEM-formaat

Apache en ander soortgelyke bedieners gebruik die PEM formaat sertifikaat. Baie PEM sertifikate wat in die private sleutel (private sleutel), maar die beste manier om goeie resultate te kry en 'n groter verenigbaarheid met bv Apache, ens ... is om die lêers te afsonderlik. Pem en sleutel

DER formaat

Die DER formaat is eenvoudig 'n binêre vorm van 'n sertifikaat van in PEM formaat in plaas van ASCII. Soms moet jy het uitbreiding . Der maar dikwels 'n verlenging . Cer sodat die enigste manier om die verskil tussen 'n lêer te vertel Der un Cer of lêer PEM is om dit oop te maak in 'n teks editor en soek vir die begin / einde. Alle vorme van sertifikate en private sleutels (privaat sleutels) kan word geïnkripteer in DER formaat. Die der formaat word tipies gebruik word in platforms Java.

PKCS # 7 / P7B

Die PKCS # 7 of P7B gestoor word in ASCII en uitbreiding Base64 het P7b of. P7c. Die P7B sertifikate bevat "- Begin PKCS7--" en eindig met "--end PKCS7--". Die P7B lêers bevat slegs sertifikate en intermediêre sertifikate, maar nie die private sleutel. Baie platforms ondersteuning lêers, insluitend P7B Microsoft Windows en Java Tomcat.

PKCS # 12 / PFX

Die PKCS # 12 of PFX is 'n binêre formaat die bediener sertifikaat, alle die intermediêre sertifikate en private sleutel in 'n geïnkripteer lêer te stoor. PFX lêers gewoonlik het uitbreiding Pfx en. P12. Die PFX formaat word algemeen gebruik word in rekenaars Windows Invoer en Uitvoer sertifikate en sleutels.

 

Wanneer 'n PFX lêer omskakeling na 'n lêer PEM OpenSSL sal alle sertifikate en sleutels in 'n enkele lêer. Nodig om die lêer oop te maak met 'n teks editor en elke sertifikaat en private sleutel op elke individuele lêer, certificate.cer, cacert.cert en claveprivada.key onderskeidelik te kopieer.

En nou is die stappe:

Om die omskakeling te maak ons ​​het die volgende sagteware: http://slproweb.com/products/Win32OpenSSL.html

 

Byvoorbeeld, ons afgelaai 'n lêer 2 archivo.pem en archivo.key (Jy moet die 2 lêers)

 

Van 'n command line jy toegang tot die gids waar jy geïnstalleer Win32Openssl \ bin en daar sal kopieer die nodige lêers 2 in die Pem en. Sleutel

 

Begin die volgende opdrag: pkcs12 OpenSSL-uitvoer inkey--out cert.pfx "Archivo.key" in "archivo.pem"

OpenSSL

Skryf 'n wagwoord wat ons vir ewig sal onthou en ons het die sertifikaat. PEM uitgevoer word of omgeskakel na. Pfx in dieselfde gids.

Dit was nie maklik nie?

As jy wil meer bevele om te sien deur die OpenSSL instrument kan sien die skakel hieronder:

http://openssl.org/docs/apps/rsa.html

Verwysings:

http://www.openssl.org/~~V

https://www.sslshopper.com/ssl-converter.html

Tot volgende keer.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , , , ,


One Response to "Hoe om pfx sertifikaat aan PEM omskep"

 1. Mario Vazquez Sê:

  Groete.

  As ek nie die Pem lêer, maar ek het 'n CER lêer, kan ek wat die tug gebruik? maar net deur die verandering van die PEM lêer deur die CER lêer, ek oudisie en as ek 'n pfx lêer gegenereer en registreer dit op Windows en dit blyk dat alles in orde is, net ek na vore gekom ek twyfel of daar 'n nadeel van die PEM te gebruik sal wees.

  Gebruik jou opdrag: (slegs verander CER PEM)

  OpenSSL pkcs12 EXPORT out cert.pfx -inkey "Archivo.key" -in "archivo.cer."

  Dankie by voorbaat!

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>