Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Die wêreld se duurste domein (Sex.com).

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 5th, 2012

http://www.sex.com die wêreld se duurste domein met 'n waarde van 13 miljoen heropen.

Die idee van wat hierdie webwerf vir die publiek van hierdie blog is niemand anders as om te weet wat 'n tegniek om so goeie belegging as die koop van 'n gebied met 'n goeie naam en het die beste moontlike idee.

Aan die groep van die vroue wat pinterest (Die mees suksesvolle netwerk wat tans verkry deur vroue) besoek omgeskakel word na 'n groep mans wat sex.com Nog 'n sosiale netwerk besoek, jou foto's, video's, gunsteling tonele op te hang en met dieselfde voorkoms as pinterest.

Indrukwekkend. 10 gee 'n gedagte wat (want ek gedoen het, maar het nie genoeg geld nie).

Ek dink hulle het nou te doen Pinterest, of jy kan betaal miljoene van dollars 13 verstaan, sal ook in staat wees om sy deel van die sirkel te betaal pinterest vir hierdie sosiale netwerk sex.com word die meeste besoek word deur die mense van hierdie wêreld.

Tot volgende keer.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!