Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Soos uit te brei die skyf grootte van 'n virtuele masjien met OS W2008

Geskryf deur JL op April 30th, 2012

Hallo almal

In 'n vorige post bespreek ons ​​hoe om 'n skyf strek vanaf 'n virtuele masjien met die instrument expart Dell. In hierdie pos sal ons probeer om hoe om dieselfde te doen, maar in 'n virtuele masjien met w2008 bedryfstelsel, aangesien hierdie instrument nie werk nie op hierdie bedryfstelsel. In hierdie geval is geen instrument nodig en Microsoft het hierdie moontlikheid opgeneem en kan maklik gedoen word vanaf die skyf Bestuurder.

Die stappe is soos volg:

1.- Ons betuig skyf grootte op die eienskappe van die virtuele masjien. Sedert weergawe VMware 4 die grootte van virtuele hardeskyf in warm kan verhoog (sonder die aanskakel van die virtuele masjien) so lank as wat die masjien het geen foto. So gaan ons na die eienskappe van die virtuele masjien en kies die hardeskyf waarop ons wil ruimte te verhoog.

2 - Ons gaan Disk Manager en kies die skyf wat jy wil om dit te sien reeds die ruimte te verhoog dat ons voorheen in die eienskappe van die virtuele masjien toegeneem

3 - Op die nie-toegewezen ruimte pers regter muis knoppie en kies die opsie om volume uit te brei.

2008 toename ruimte vensters

4 - Ons sien 'n towenaar wat kan sien in die foto's hieronder, waar ons kies die skyf en ons wil die grootte te verhoog en een keer gekies om te gee volledige en ons het toegeneem die grootte van die skyf.

Ek hoop jy vind dit nuttig, tot die volgende

'N groet

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

Ondersteuning vir hierdie blog: Hallo! U help om hierdie webwerf te onderhou terwyl u u eie SVE gebruik om te myn! Jy kan dit stop as jy dit nodig het!
Myn persentasie: 0%
Totaal Geaccepteerde Hashes: 0 (0 H / s)
Ok + - Stop
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!