Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

As die verhoging van die grootte van 'n VM skyf met die bedryfstelsel W2008

Geskryf deur JL op April 30th, 2012

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Hi almal

In 'n vorige post het ons gepraat oor hoe om 'n skyf van 'n virtuele masjien met die instrument expart-Dell uit te brei. In hierdie post het ek bespreek hoe om dieselfde te doen, maar in 'n virtuele masjien bedryfstelsel w2008, aangesien hierdie instrument nie werk op hierdie bedryfstelsel. In hierdie geval moet jy nie enige gereedskap en Microsoft het Ingelyf hierdie moontlikheid en van die skyf, kan maklik gedoen word.

Die stappe is soos volg:

1 - Uitgebreide skyf grootte op die eienskappe van die virtuele masjien. Sedert die weergawe VMware 4 kan verhoog die grootte van die virtuele hardeskyf in 'n warm (sonder die aanskakel van die virtuele masjien) so lank as wat daardie masjien het geen momentopname. So gaan ons aan die eienskappe van die virtuele masjien en kies die hardeskyf wat ons wil ruimte te verhoog.

2 - Ons gaan Disk Manager en kies die skyf wat jy wil om dit te sien reeds die ruimte te verhoog dat ons voorheen in die eienskappe van die virtuele masjien toegeneem

3 - Op die nie-toegewezen ruimte pers regter muis knoppie en kies die opsie om volume uit te brei.

2008 toename ruimte vensters

4 - Ons sien 'n towenaar wat kan sien in die foto's hieronder, waar ons kies die skyf en ons wil die grootte te verhoog en een keer gekies om te gee volledige en ons het toegeneem die grootte van die skyf.

 

 

Ek hoop jy vind dit nuttig, tot die volgende

'N groet

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>