Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Google hulle soek algoritme in no-time.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Maart 20th, 2012

goeie,

Google beplan 'n groot opgradering in sy geskiedenis. Google verander die search criteria (ja dit is goed of sleg is, ons word geplaas in die soektog).

Wat hy gedoen het, is die verbetering van hul standaard van semantiese soek "wat beteken dit is probeer om 'n betekenis aan die frase in die soektog te vind en vertoon die beste resultate deur middel van 'n databasis met miljoene voorwerpe, mense, plekke en versamel al dinge saam 2 jaar.

Die stelsel verkeerd gemerk uit die webwerwe wat mishandel backlinking tegnieke en kwaadwillige tags wat uiteindelik nie meer as die vermorsing van tyd tot die gemeenskap.

Ons het op 1 punt waar ons afhanklik is geheel en al op die resultate wat Google wys, kan ons nie leef sonder dat dit en ek seker baie van julle (ek ingesluit in die groep) het nie spandeer die 2 bladsy van die resultate as ons is op soek na enige inligting, ongeag hul soort.

Met hierdie nuwe verandering wat ek veronderstel ons moet weg tot die skryf van die teks wat ons soek om te verander, en ek dink in hierdie blog het altyd probeer om die titels, die inhoud van die artikels en tags te doen op 'n manier dat hulle maklik was "waarneembaar" te deur middel van 'n logika in soektogte.

Ons doen nie die moeite werd om die etiket "domein kontroleerder" te sit as ons wou kry was "hoe om 'n kind domein kontroleerder te skep." So ek verstaan ​​dat dit 'n verandering sal help om ons tot 'n mindere of meerdere mate.

Ek hoop om jou kommentaar.

Wat dink jy?

Verbeter die deursoeking sal meer moeilik om te vind goeie inhoud ¿?

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!