Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Stap vir stap hoe om te installeer VMware Converter 5.0

Geskryf deur JL Maart 16th, 2012

Hallo almal

In hierdie pos sal ons sien hoe dit stap vir stap installasie van VMware vCenter Converter. Dit is 'n VMware hulpmiddel wat kan omskep fisiese virtuele masjiene en virtuele masjiene verskillende formate, soos 'n hiper-v-formaat te VMware.

Is daar 'n gratis produk en die volgende skakel https://www.vmware.com/tryvmware/?p=converter wat ons kan aflaai, waarvoor ons net geregistreer word in VMware.

'N Na die aflaai van die installasie-pakket is 'n uitvoerbare, gaan na die installasie op 'n rekenaar wat net kan wees Windows bedryfstelsel vir hierdie voorbeeld sal ons op 'n Windows XP SP3-installeer. Die volgende skakel, wat is die produk gebruiker gids, kan jy sien in detail op die bedryfstelsels wat geïnstalleer kan wordhttp://www.vmware.com/pdf/convsa_50_guide.pdf

So loop die installasie lêer:

1 - Kies die installasie taal en klik op OK (nie in Castiliaans)

2 - 3 Die volgende beelde is die licentievoorwaarden te aanvaar

 

3 - Die volgende stap is om die installasie gids te kies

4. - Kies die tipe van installasie, wat in ons geval plaaslike wees, want ons gebruik net hierdie toerusting

5 - en uiteindelik druk. installeer die installasie te begin

Die installasie is redelik vinnig en na 'n paar minute reeds geïnstalleer en kan begin utilzarlo

Soos jy kan sien, die installasie van hierdie hulpmiddel is baie eenvoudig en het geen effek.

In 'n ander pos Ek sal probeer om 'n paar voorbeelde stap deur stap omskakeling van 'n paar fisiese virtuele bediener om aan te toon soos gedoen is met 'n ouer weergawe van die produkhttp://www.megacrack.es/2009/09/19/como-convertir-un-servidor-fsico-a-virtual-con-vcenter-converter/#comment-2614

Groete.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!