Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Nuwe Windows Server 8 die

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Maart 13th, 2012

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Soos baie van @ s sal weet ons het die beta van Windows Server 8 so natuurlik, gaan ons 'n paar kenmerke van hierdie nuwe bedryfstelsel uit te wys.

Die hoogs verwagte eerste dink vir die meeste stelsel administrateurs en bo alles is die DHCP Administrators hoë beskikbaarheid in 'n DHCP-omgewing.

Ja, uiteindelik, is daar om alles te sien nie, maar omdat DHCP, dit is wat ek nog nooit gewees het sonder DHCP, maar wat ek nog ooit gratis DNS en ek het vyf eksemplare, wat ook waar is vir prestasie , peroooo, want ons het nie DHCP met ha?, wel, het ek uiteindelik Windows Server 8.

Uiteindelik ook 'n sertifisering gesag direk as rol, moet ons 'n IIS nie het nie, sal ons 'n rol wat genoem AD Sertifikaat (AD CS) persoonlike dienste aan te bied vir die uitreiking en die bestuur van publieke sleutel-infrastruktuur (PKI). Hierdie rol sal die volgende funksies (Jy kan sien meer by: http://technet.microsoft.com/es-es/library/hh831373.aspx)

  • Sertifisering Owerheid (CA)
  • Web Inskrywing
  • Beantwoord aanlyn
  • Toestel Inskrywing diens netwerk
  • Sertifikaat toelatingsbeleid Web Service
  • Die Sertifikaat Inskrywing Web Dienste

Het verander die DCPROMO maak dit makliker om te gebruik (alhoewel nie ingewikkeld nie, maar 'n goeie) met 'n nuwe doeltreffende bevordering assistent wat integreer met die Server Bestuurder en integreer met PowerShell natuurlik.

Hierdie slimmerd sal help byvoorbeeld deur integrasie adprep in die proses van die installering van AD DS sodoende die kanse van die dwaling. Kan selfs afstand hardloop via die powershell, die towenaar sal 'n toets van ons infrastruktuur voer vir foute, sodat hulle dit kan bekostig om voor die aangesig van die bevordering.

Dit domein controllers kan sit in die wolk (privaat of publiek) (Bufff, ons is met die wolk, maar dat die manie genoem 'n private wolk CPD), kan domein kontroleerder ontplooi word deur middel van kloning.

Ons sal assistente om te help om ons 'n powershell skrifte baie maklik.

Die kloning metode is perfek as jy wil AD DS in verskeie afvaardigings op dieselfde tyd (dit is tyd dat ons het 'n domein kontroleerder deur die afvaardiging, hoe klein dit ook al mag wees) te implementeer.

Die kloning-proses is om 'n afskrif van 'n bestaande virtuele domein kontroleerder te skep, waarby die bron domein kontroleerder gekloon word in AD DS, en sodoende 'n konfigurasielêer voorberei wat sal bevat gedetailleerde instruksies (naam, IP-adres, DNS, ...) Met al hierdie dinge sal die aantal stappe verminder 'n dcpromo te voer op 'n afgeleë afvaardiging.

Die stelsel is baie gefokus op die die hybride wolk omgewing, hoewel suspuesto jy hoef nie 'n CPD te hê in die wolk die kenmerke van hierdie produk (net ontbreek) te geniet.

AD DS Windows Server 8-wees veiliger om virtualize (Almal weet dat 'n domein beheerder te virtualize het probleme in die bestuur van die bediener en 'n virtuele jou NTP geskakel om uit te vind op 'n ander domein kontroleerder kan hê en kan sinchronisasie probleme en 'n verkeerde tyd veroorsaak verifikasie foute ons gebruikers), maar in hierdie geval Microsoft versterking van oor die onderwerp en 'n stelsel wat in staat is om te integreer met die BIOS van die fisiese masjien van die virtuele omgewing deur middel van 'n spesifieke bestuurder vir dit. In kort, die stelsel genereer 'n unieke identifikasie wat deur die Hiperkykgleuf blootgestel word. Dit word genoem GenerationID (miskien praat oor dit in die toekoms) ..

Integrasie met Powershell skouspelagtige en kan selfs die script wat loop wanneer ons so 'n nuwe GPO in die domein vertoon. Dit script Jy kan dit gebruik om die take wat jy wil 'n eenvoudige manier te outomatiseer.

Deduplicatie. Terug in Windows Server 2003 R2 het van nuwe deduplicatie vermoëns hoewel ek nog nooit sien die lig in die maatskappye (weet nie hoekom nie), selfs van voor 2008 gereedskap soos fdupes vir Linux met-d het jou gevra om op te slaan en wou kopiëring in te dien, maar dit was 'n goed genoeg werk met die hand en nou is dit tyd om te gaan agter die swaar rugsteun, die stygings in die kapasiteit van ons virtuele masjiene elke 2 maande en geniet 'n gedeelde ruimte tussen die duplikaat lêers. (Vir diegene wat nie weet nie wat jy deduplicatie word verduidelik in breë terme: deduplicatie is 'n stelsel wat 'verwysings na die duplikaat lêers en verwyder hierdie wat 'n enkele kopie van duplikaat-lêer) dit is die hoë vlak verduideliking, maar jy kan vind baie van die inligting aanlyn, en ten minste ek hoop ...)

Wel, gaan na die Windows-bediener deduplicatie 8 sê hulle gekry het van deduplicate compress lêers en die resultate van 2: 1 op file servers en up 20: 1 op skynwerklike bedieners.

Die stelsel is nie groot CPU verbruik hulpbronne en is ook geskik vir dit. Selfs deduplicatie kan geskeduleer word vir die lêers of selfs kies watter tipe lêer wat ons wil te dedupe en wat nie.

Ek dink ek verstaan ​​(En as nie, maar ek dink dit sal 'n goeie idee wees) wat jy kan dedupe data op eksterne bedieners, wat beteken dat jy kan maak GEODeduplicación? maw as ons dieselfde lêers op verskillende servers selfs in verskillende takke, sal die stelsel is slim genoeg om 'n afskrif van die lêer en verwysings na ander lêers te maak. Met die hulp van BranchCache kan 'n aansienlike spoed in die opening van die afgeleë lêers, om te sien hoe die storie eindig nie, dit lyk great.

Wel, ek nie langer meer as seker dat jy moeg is van soveel teks.

Vir diegene wat nog meer wil ek laat die skakel vir meer inligting:

http://technet.microsoft.com/library/hh831802.aspx

Ek laat ook laboratorium gidse Beta toets Windows Server "8" sodat jy kan sien in 'n praktiese manier

http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/7807.windows-server-8-beta-test-lab-guides.aspx

Groete en sien julle binnekort.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>