Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Mobile koppelvlak vir Nagios

Geskryf deur JL op February 20th, 2012

Hallo almal

Vir 'n geruime tyd gebruik ons ​​die instrument NAGIOS as 'n stelsel van monitering toerusting en dienste en ooit voor 'n alarm wat ontvang is 'n behoefte om afstand te verbind om meer inligting te sien. Hoe om toegang te verkry is deur middel van 'n webwerf wat jy navigeer tussen die verskillende toestelle wat gemonitor word, sodat van enige toestel, insluitend 'n tablet of smartphone met 'n leser kan toegang. Die probleem is dat die standaard koppelvlak word nie outomaties aangepas en klein skerm toestelle om te werk met die aansoek is ingewikkeld.

In die Nagios-Exchange bladsy http://exchange.nagios.org/ daar is baie proppe en projekte NAGIOSEn een van hulle is verskillende interfaces vir mobiele toegang. Dit is die URL http://exchange.nagios.org/directory/Addons/Frontends-%28GUIs-and-CLIs%29/Mobile-Device-Interfaces

Onder die verskillende opsies wat ons die koppelvlak NagiosMobile getoets. In hierdie verband is die instruksies om te installeer http://assets.nagios.com/downloads/exchange/nagiosmobile/Installing_Nagios_Mobile.pdf , Maar basies jy het die saamgeperste aansoek om af te laai, dopgehou verander die Nagios konfigurasie lêers (indien nie die gebruik van die gebreke in die installasie van Nagios) instal.php die lêer te hê en dit loop. Nadat die installasie is volledige toegang tot die koppelvlak Nagiosmobile navigator is deur die http://servidornagios/nagiosmobile en die belangrikste is soos volg.

NagiosMobile

Ek hoop jy vind dit nuttig

Tot volgende keer

'N groet

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , ,


3 Responses to "mobiele koppelvlak vir Nagios"

 1. Alex sê:

  Baie goeie Xavi. Tyd geïnstalleer in 'n Debian Nagios het ..... maar het nie geweet wat bestaan ​​vir mobiele ... Dankie vir die deel. Groete!

 2. Alex sê:

  Reg te stel, ... het nie geweet van die bestaan ​​van mobiele koppelvlak .... ;)

 3. xavixaus sê:

  Alex Best, JL artikel is nie myne nie, lol. Ek ken hom nie en ek dink 'n baie goeie hulpmiddel.

  Om te sien as een van my kollegas in openbare optredes is die ontwikkeling van programme wat is indrukwekkend. Ons het 'n grafiese koppelvlak spesifiek ontwikkel om probleme op te los in sekondes van 'n tablet byvoorbeeld.

  'N instrument wat in staat is om virtuele masjiene en bedieners selfs 'n hele ESX van monitor om weer te begin Web in kennis te stel deur middel van 'n reeks van toestelle wat gebaseer is op SNMP navrae.

  Kom ons kyk as ons tyd het een dag en ons publiseer dit seker dat hulle graag deur almal.

  Groete aan 2 MegaCracks.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!