Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Het jy 'n Samsung-TV en weet nie hoe om die Katalaans taal tv3?

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Februarie 19th, 2012

Goeie môre.

'N geruime tyd gelede het ek 'n Samsung TV (Ek het meer guns op hom te sê), maar daar was een ding wat hy het gepraat met vriende wat ook Samsung het, en almal voel dieselfde.

Toe was daar 'n kanaal vir byvoorbeeld die TV3 met 'n ander taal as die oorspronklike weergawe, het die voorkeure te verander sodat jy die program in die korrekte taal kan hoor.

Die probleem is dat die sekondêre taal by verstek Russies of Spaans, maar as die primêre taal en dit moet nie.

Slegs moet ons definieer die primêre taal Spaanse klank en sekondêre klank taal in Katalaans.

Gaan na menu -> Stelselparameters-> taal-> Voorkeure-> Tweede klank taal en die Katalaans.

Ek het 'n blik of 'n geval.

SamsungCanales

Tot volgende keer.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


16 Responses to "Het jy 'n Samsung TV en weet nie hoe om te sit in Katalaans tv3?"

 1. david sê:

  Baie dankie vir die oplossing, U het my oor

  dankie

 2. Salvador sê:

  Gràcies Moltes per die inligting, ek tv3 flicks hulle C33 Venien in VO

 3. anoniem sê:

  nie werk nie

 4. Josico Prat sê:

  Sjoe, dit was 'n marteling

 5. alex sê:

  Jy is 'n kraak. Dankie vir die publikasie daarvan.

 6. anoniem sê:

  Indien nie laat die obcion taalvoorkeur, as jy verander?

 7. anoniem sê:

  Ek het dieselfde kommer laaste anonieme

 8. Francesc sê:

  hi ek koop 'n Samsung smart verlede jaar (2014) en straal tv3 films in die oorspronklike weergawe en in die einde veel soek Ek het die oplossing vir flieks in Katalaans hoor. Druk Menu die vrystelling 3ª opsie op die regterkant na klank opsies. klop en verskyn belangrikste Spaanse taal en sit in die sekondêre taal Catalan en hulle het dit alles uitgepluis.
  Groete.

 9. pessic sê:

  Dankie, Francesc Sê. Ek was desperaat.

 10. anoniem sê:

  Dankie verbitterde neem maande

 11. Joan sê:

  Moltes gràcies.

 12. m engele sê:

  moltes gracies, ens is solucionat 'n probleem!

 13. anoniem sê:

  Kan nie sekondêre taal verander wat jy kan nie?

 14. Hicham sê:

  Moltes gracies. Ek het die probleem opgelos.

 15. Laura sê:

  Oleeeee !!! Jy het my lewe 'n bietjie meer troos gegee! Dit het tyd geneem sonder om tv3 in Katalaans met die flieks ens te kyk ... maar ek het die TV reggemaak en hulle het alles in Engels gelaai. Ek het al gek geword !!! Dankie !!!

 16. Ted Martin sê:

  Ek het 'n Pioneer TV. Tot enkele maande gelede kon ek die taal (Engels, in sekere programme en films van die a3media-groepe) in gebruikersvoorkeure kies. Maar dit is nie meer moontlik nie (ek verander die primêre en / of sekondêre taal), maar ek help nog steeds in Spaans. Enige voorstelle?

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!