Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Gelukkig 2012.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Januarie 2nd, 2012

Ja, ek het lank gewag vir hierdie verskuiwing om jou te ontmoet, en die tyd kom nader.

Hoewel min ontbreek om te bereik, nog nie bestaan ​​nie Jy is my skep! Sal jy vir my lewe met jou projekte, jou gedagtes, jou woorde, jou gevoelens nie, maar veral met jou aksies. My naam is "2012" al almal my ken met die onoorspronklike naam van "die komende jaar." Tot vandag toe, ek het geen manier, ek is nie 'n goeie jaar, maar nie verskriklik, ek is nie helder of dof ...

Hoe kan jy dit wil hê?

Binnekort sal jy dit agenda waaroor my Naam uitgeroep gebruik en ek wil vir my 'n voorreg verleen. Slegs een ............ ..

Ek wil hê jy moet my nie die beste jaar van jou lewe.

Om te sien watter een van jou ander jare het ek dit gesê het gevra? Ek is seker GEEN ... Ek het gekom en ek staan ​​met my vier nommers in die voorkant van jou, want ek wil die jaar wat jy dit waag om meer dinge te doen; die jaar waarin jy dink en optree meer in die algemeen, wanneer jy jou talente en vermoëns meer mildelik deel; die jaar waarin jou gedagtes, hart en liggaam produseer beter dinge in 'n eerlike manier vir jou eie voordeel en dié van die mense rondom jou. Die jaar wat ekstra liefde en aandag Brindes die jaar tuyos.El aanvaar jou gawes. Die jaar se Ames Dat jy wakker word en jou nuwe bewussyn almal wat naby jou bereik. Vandag het ek saam met die viering van die 2011 ontslaan "Ek wil nie". Die wel en wee daarmee saamgaan ... nou my beurt ...

LET !!!!!!!! Geniet my my gebruik om die volle, vul my met ervarings, om pret te hê terwyl ons saam is, ek wil om te gaan na die volgende uitgeput Desember nie, maar vol goeie dinge en met die voorreg om die beste van alles ... Ek sal my doel bereik het: Ek sal vir ewig in jou want jy sal nie vergeet hoe amazing dit was ons tyd saam en voltooi die klokke wat my aankoms aan te kondig, onthou my, haal diep asem en ... gaan! Met groot entoesiasme verwag vanjaar wat eintlik met al jou begeertes, 'n wonderlike 2012 !!!!!! Met al my hart en liefde ....

Handtekening: 2012

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!