Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Probleem verwyder roaming profiele op terminale bedieners skynwerklik bediener

Geskryf deur JL op Desember 27th, 2011

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Hi almal

Vandag sal ons praat oor 'n probleem wat ontstaan ​​het met die skrap profiele Terminal Servers te virtualize. Die omgewing wat ons gehad het was 'n NLB groep van fisiese bedieners verbind Terminal Server waar die gebruikers van die domein 'n aansoek om toegang te verkry, en sodra die sessie toegemaak die profiel van die sessie uitgewis. Van die plaas is verskeie skynwerklik met geen probleem nie, maar na 'n paar dae het ons besef dat dit die spasie op die hardeskyf beset is aan die toeneem en word nie outomaties die verwydering van die roaming profiele van gebruikers wanneer hulle van die eksterne sessie afsluit.

Die rede vir nie verwyder nie roaming profiele is dat deur dit te doen die installasie van vmtools opsie is geïnstalleer Dopgehou gedeel en oorsake kan nie verwyder die lêer hgfs.dat in die roete gevind C: \ Documents and Settings \ usuario.000 \ Local Settings \ Application Data \ VMware

Dit kan opgelos word deur die verwydering van die keuse van vmtools SharedFolders of gaan op die bediener aan die register sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ NetworkProvider \ Bestel \ y Duidelik dat die waarde vmhgfs

PerfilMovil

Sodra dit gedoen is, met dien verstande dat gebruikers aangeteken het in die bediener kan verwyder alle profiles, herbegin die bediener en die volgende keer gebruikers toegang tot hulle outomaties verwyder die roaming profiel.

Een ding om daarop te let is dat elke keer as ons die weergawe van die vmtools, veral as ons dit doen in 'n outomatiese wyse, byvoorbeeld deur gebruik te maak van die update van virtuele sentrum, ons het hierdie proses te herhaal.

Tot volgende keer

Groete en Happy Holidays

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , , ,


One Response to "Problem skoonmaak roaming profiele op terminale bedieners skynwerklik"

  1. xavixaus Sê:

    Baie goeie JL.

    Net verlede week 2 installeer Terminal Server VMS NLB gegroepeer handgemaakte met 'n script wat lyk aktiewe verbindings op 'n bediener en plaas die gebruiker wat minder verbindings.

    Sal hierdie probleem.
    Dankie vir jou bydraes.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>