Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

'N enkele agent in BES posbus instel

Geskryf deur JL op Desember 7th, 2011

Hallo almal

Nie as jy al ooit die gesig gestaar logboeke 'n Blackberry Enterprise Server (BES), maar is nogal ingewikkeld en as die aantal gebruikers groei in grootte is dikwels hardnekkige.

So wanneer ons 'n probleem met 'n gebruiker kan interessant wees om 'n agent posbus (mailbox agent) te ken anders as ander gebruikers, sodat dit genereer 'n log-agent, MAGT (wat is wat gewoonlik groter grootte van die verskillende logboeke gegenereer word deur die bes-bediener, waar al die gebeure is aangeteken kommunikasie tussen die Exchange en BES) onafhanklik van ander gebruikers en te ontleed in 'n meer "eenvoudige". Ander gevalle wat kan interessant wees om meer as een agent te hê is om 'n VIP, of latency of prestasie vir 'n paar gebruikers te wys, maar moet in ag neem dat vir elke bykomende statiese agent dat ons meer prosesse word gegenereer en Ons verbruik meer hulpbronne in die BES-bediener.

Die prosedure om te wys 'n gebruiker se posbus BES 'n statiese agent (van die BES bediener 5.0-weergawe) is soos volg:

Ons is geleë in die BES gebruiker eienskappe

BlackBerryAgent

Gaan na die tab komponent inligting, kies gebruiker wysig, verander die opsie om te draai op statiese posbus agent ja en in die posbus agent ID veld waarde van 200 en 399

BlackBerryAgent2

Ten slotte het ons rekord van die veranderinge en van hierdie punt na die gids waar ons die bes logs stoor, gewoonlik C: \ Program Files (x86) \ Research In Motion \ BlackBerry Enterprise Server \ Logs \, sien ons 'n nuwe magt logs geïdentifiseer deur die id ons in die vorige stap.

Tot volgende keer

Groete

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!