Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Web filters is nodig vir maatskappye en nie net vir veiligheid.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal November 30th, 2011

Goeie slegs vir persoonlike besinning wanneer ons sê Webfilter Web filters is 'n probleem by die werk te beperk. Ons kan spandeer die volgende inligting aan bestuur om te sien dat die mening ...

Die frase: "'N maatskappy geld verloor wanneer die web diens is nie gefiltreer. "

Ek gaan 'n voorbeeld met 'n groot maatskappy soos 3200 gebruikers met 'n gemiddelde salaris van die € 20.000 jaar (miskien onder die gemiddelde salaris van 'n maatskappy, maar om te sien wat die resultaat dien ..

filtradoWeb_1

Maar die moeite werd .... Is van mening dat nie alle gebruikers op die web gebruik om persoonlike redes. Laat die waarde van 100 werknemers en die resultate te sien ....

filtradoWeb_2

Soos jy sien? is belangrik om toegang Web te sluit (Altyd in 'n beheerde wyse, en om mense in die ondersteuning en ruimte aan te pas by die behoeftes van die besigheid ...).Laasgenoemde is noodsaaklik as ons wil hê dat gebruikers om ons te trek. Internet verkeer is nodig, soms nodig en as tegnologie vooruitgang en die wolk was meer. Ons "kliënte" besigheid gebruikers vereis toegang tot die internet vinniger en meer doeltreffend en sonder baie beperkings, die probleem is dat die internet is vol van die val dat die gebruiker nie weet nie en as jy nie kan gee opleiding oor hierdie onderwerp te al onderneming gebruikers, is dit makliker om dienste wat die beskerming van die stelsel in 'n doeltreffende wyse te implementeer. Ons kan praat oor Symantec wolk Zscaler, maar die realiteit is dat nie een van die tans bestaande dek sake-behoeftes heeltemal. Altyd probleme agter ... En dit moet ons duidelik wees .. Ons kan gaan op die lengte, maar Nodeloos om die artikel uit te brei met die woorde wat ons almal weet.

Wie wil iets sê oor hierdie artikel so kan doen met vertroue.

Ek slaag die skakel waar ek die sakrekenaar:

http://www.spamina.com/es/Employee_Productivity_Calculator.php

Sien julle binnekort.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!