Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

BlackBerry Mobile Fusion

Geskryf deur JL op November 29th, 2011

Hallo almal

'N Paar maande gelede Velg gekoop die maatskappy wat Ubitexx sagteware wat toegelaat het dat die bestuur van mobiele toestelle met Android en Apple bedryfstelsels IOS. Hierdie beweging het gelei a priori 'n bietjie ontstellend, want dit is nie bekend nie baie goed dat die lyn was om te volg. Wel vandag-RIM aangekondig dat die nuwe toestel oplossing (tot nou bekend as Blackberry Enterprise Server) wat in staat sal stel van 'n enkele koppelvlak Blackberry-toestelle, insluitende wedstrydboek tablet, Android en IOS en jou naam te bestuur, salBlackBerry Mobile Fusion.

Ek druk die skakel na die amptelike nuus http://press.rim.com/release.jsp?id=5285

Groete

 

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!