Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Sekuriteit konferensie in Chili.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal November 12th, 2011

goeie,

Vir alle lesers Chili naby ek aan te kondig dat die volgende November 18 van die 8: 30 Arte Normandie in film kan die eerste tegniese konferensie oor inligting-sekuriteit (inbraak) in Chili genoem te woon 8.8 Computer Security Konferensie.

40 inskrywing kos net $ (20.000 pesos) en kan gekoop word by http://www.8dot8.org

Die doel van hierdie konferensie is om 'n meer alternatiewe verskillende konferensie, waar hulle vaardighede en kennis, nie gemik op die bestuur baarheid en bestuur kan bekom gee, is bedoel om getuienis te maak van die nuwe tegnieke word gebruik om stelsels, onlangse aanvalle uit te buit, hoe hulle gevind is, is verwyder en counterattacked / gestryk ...

Hulle sal 'n paar professionele mense van verskillende lande soos Duitsland, Brasilië, Chili, Verenigde State van Amerika en Italië by te woon.

Vir meer inligting oor die bogenoemde skakel of direk na die Twitter @8dot8

Groete en gou sien jy.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!