Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Soos uit te brei die skyf grootte van 'n virtuele masjien

Geskryf deur JL op November 9th, 2011

Hallo almal

Na aanleiding van my laaste post waar het ons gepraat oor 'n toestel wat ons toelaat om die virtuele infrastruktuur van 'n mobiele toestel te bestuur, vandag het ek sal 'n instrument wat IMHO is noodsaaklik om te weet wanneer die bestuur van virtuele infrastruktuur te voer. Dit staan ​​bekend as EXPART en stel ons in staat om die grootte van die hardeskywe van virtuele masjiene met Microsoft bedryfstelsels verhoog.

Dit is 'n instrument wat Dell en kan afgelaai word by hierdie skakel http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&releaseid=R64398&formatcnt=2&fileid=83929

Kom ons kry in posisie, dink dat jy 'n virtuele bediener, wat aanvanklik jy 'n grootte virtuele hardeskyf sal toegeken het, en vir watter situasie ons is te klein en jy nodig het om jou maat te verhoog. Kom ons kyk na die verskillende stappe te doen:

-1. Sedert weergawe vmware 4 ons kan verhoog die grootte van die virtuele hardeskyf warm (sonder die aanskakel van die virtuele masjien) so lank as die masjien het geen momentopname. So, ons gaan na die eienskappe van die virtuele masjien en kies die hardeskyf wat ons wil om die ruimte te verhoog.

Extpart_1

2 - Sodra verhoog die grootte van die hardeskyf virtuele masjien vlak moet die bedryfstelsel gebeur daardie ekstra ruimte te gebruik. Om dit te doen, ons gaan na die skyf bestuurder presies die ruimte om te weet wat ons kan verhoog. Ons sal sien wat skyfspasie in blou en swart wat ons het toegeneem.

Extpart_2

Presies die grootte te weet dat ons kan verhoog jy skuif na die nie-toegewezen ruimte en kliek die regterkant muis knoppie.

3 - Na weet wat die presiese grootte is wanneer die instrument kom.expart. Die unzip en hardloop van 'n console, het ons vertel dat die hardeskyf wat ons wil hê om op te tree, byvoorbeeld c:, en dui ons diegrootte in megagrepeons wil te verhoog, soos gesien in die foto hieronder

Extpart_3

Nog 'n manier om al die data direk slaag C: \ sagte \ extpart> extpart.exe c: 18442

Na die bestuur van die proses kan gaan terug na Disk Manager en ons kan sien dat ons die grootte van die hardeskyf het toegeneem

Extpart_4

In ons ervaring gebruik van hierdie instrument om jou te vertel dat wanneer ons gebruik het perfek gewerk, behalwe een keer waar ons was verkeerd en die enigste manier om uit te voer sonder fout expart die virtuele masjien weer te begin in die Veilige af.

Ek hoop jy vind dit nuttig

Tot volgende keer.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , ,


One Response to "die skyf grootte van 'n virtuele masjien te brei"

  1. xavixaus sê:

    Ek was perfek. Ek het net probeer om die eerste, die enigste probleem is om te weet die vrye ruimte in MB van die finale volume. Selfs as jy meer as wat bestaan ​​maak geen veranderinge om 'n waarskuwing te gee nie genoeg ruimte.

    Keep it up.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!