Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Dit is 'n boek op die BlackBerry

Geskryf deur JL op Oktober 13th, 2011

Hallo almal

Ek dink jy sal jy al gehoor van die val hy gely het RIM hierdie week in hul stelsels in verskillende dele van die wêreld. Ons het in die oggend het ons opgemerk vreemde dinge, stadig sync, sinchronisasie mislukking, en van die 13 uur of so was toe ek ophou werk. Aanvanklik het ons 'n bietjie mal kontroleer die BES server logs, want hulle kon niks en die stelsel is gebreek, die Blackberry nie pos ontvang het, het ons verskillende dinge probeer, weer begin, stuur die diens boeke en niks ... tipiese, totdat enteremos nie uiteindelik 'n wêreldwye probleem.

Dus, terwyl Ek het gekom om te probeer om 'n papier wat ek lees op die web verduidelik rand waar die diens boeke en ek het dit interessant gevind om dit te deel met jou, aan die hoof, want ek weet nie as jy die verlede, wat is die gebruikers of administrateurs braam wanneer daar 'n probleem met 'n BlackBerry en die oproep vir diens dienaar wat baie keer wat ons sê ons sal stuur van die boeke of die administrateur stuur diens boeke aan die terminale en, wel, bepaal soms die probleem en soms (baie) nie, maar presies wat elkeen van die inskrywings wat jy sien met vreemde name in die spyskaart op die Blackberry?.

Wel hier is die amptelike skakel van die RIM waar ons in detail verduidelik, ek hoop jy interessant vind

http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/dynamickc.do?externalId=KB03151&sliceID=1&command=show&forward=nonthreadedKC&kcId=KB03151

Tot volgende keer

'N groet

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!