Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Dood Steve Jobs

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Oktober 7th, 2011

Bill Gates: "Selde, die wêreld sien iemand wat ewe groot impak wat Steve veroorsaak. Vir diegene wat gelukkig genoeg was om saam met hom te werk, is 'n onmeetbare eer. "

Barack Obama: "Die uitnemendheid, passie en energie van Steve was die bron van ontelbare innovasies wat ons lewens verryk en te verbeter. Die wêreld is aansienlik beter as gevolg van Steve ".

Tim Cook het gesê in 'n e-pos aan Apple werknemers: "Apple 'n visioenêre en kreatiewe genie verloor het, en die wêreld het 'n buitengewone mens verloor. Diegene wat gelukkig genoeg is om te weet en te werk met Steve Jobs het ons 'n goeie vriend en 'n inspirerende mentor verloor. Steve Jobs laat agter 'n maatskappy wat net hy kon geskep het, en sy gees sal vir ewig die grondslag van Apple. Geen woorde kan voldoende druk die pyn wat hulle veroorsaak die dood van Steve, of ons dankbaarheid vir die feit dat die geleentheid om te werk met hom. Eer sy nagedagtenis gebuik om onsself tot die voortsetting van die werk wat hy so liefgehad het. "

Larry Page, uitvoerende hoof van Google: "Hy het altyd het voorgekom in staat te wees om in 'n paar woorde om te sê wat jy behoort te gewees het dink voordat jy selfs gedink het."

Mark Zuckerberg, uitvoerende hoof van Facebook: "Dankie vir die wys dat die produk van jou werk kan die wêreld verander."

Rupert Murdoch, media hobbel: "Ons het een van die denkers, skeppers en mees invloedryke entrepreneurs in die geskiedenis. Steve Jobs was, heel eenvoudig, die belangrikste sake leier van sy generasie. Binne die diep pyn van sy vertrek, ek onthou die groot invloed wat dit gehad het om 'n rewolusie van die manier waarop mense gebruik media en vermaak. "

Steve Wozniak, Apple mede-stigter: "Ons het iemand wat sal nooit weer terugkom nie. Die manier waarop mense geniet die skep van produkte waarvan die toegewyde veel moeite, toon hoeveel hy bygedra het tot die wêreld. "

Michael Dell, stigter van Dell: "Die wêreld het 'n visioenêre verloor vandag, en die IT-bedryf 'n legendariese ikoon. Vir my deel, ek het 'n vriend en kollega entrepreneur verloor. Die nalatenskap van Steve Jobs sal onthou word vir die komende geslagte. My gedagtes en gebede is gerig aan sy familie en aan die Apple-span. "

Sergey Brin, Google mede-stigter: "In die vroeë dae van Google, wanneer Larry en ek is op soek na inspirasie vir gesigte en bestuur, het ons ons blik te draai as Cupertino. Almal wat al ooit 'n Apple-produk geraak (met inbegrip van 'n Macbook, en dit is waar ek skryf nou) gevoel het jou passie vir uitnemendheid. Namens almal van ons by Google Ek sê vir julle ten seerste gemis word. "

Bronne: Gawker en CNet, DiarioTi

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags:


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!