Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Beter check jou DNS-bediener (Fast en nabygeleë)

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Augustus 28th, 2011

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goed,

Vandag het ek toon 'n oop bron program baie nuttig vir die bediener prestasie te verbeter DNS Plaaslike en die verbetering van die prestasie van die DNS-navrae aan die internet deur die vrystelling van interne DNS-vrag en die bespoediging van die lewering van die antwoorde van die DNS van ons rekenaar, bediener of netwerk.

Die idee is om die DNS wat vinniger op te spoor, met beter reaksie tyd en die naaste wat moontlik deur 'n aansoek om 'n reeks van prestasie-toetse te maak om internet op te spoor wat die beste moontlike toerusting vir ons DNS.

Home is baie eenvoudig, hardloop die program, data in te samel en verander jou router of in jou plaaslike IP-adres van die DNS toegeskryf aan jou spanne wat dui op die program.

In 'n maatskappy wat jy sal hê om die program te hardloop van al die uitgang punte die Internet, dit wil sê as jy het 'instaanbediener jy moet die program loop van elke afvaardiging / site met direkte toegang tot die internet en al die ISP en geografiese ligging van die DNS-bedieners beskikbaar nabygeleë en vinniger as ander, so as 'n maatskappy gehuur het 'n internet lyn met Telefónica en die ander is met Telmex, Axtel, AT & T, ens ... moet uitgevoer word in elk van hierdie uitsette aan die internet met 'n rekenaar wat Toegang deur middel van hierdie netwerke.

Die program kan afgelaai word by hierdie skakel:

http://code.google.com/p/namebench/downloads/list?can=2&q=namebench

Dit is beskikbaar vir Mac, Windows, en as die bronkode is ook beskikbaar via Phyton.

Dit kan hardloop vanaf 'n bediener dit nie enige installasie verrig. Dit is 'n draagbare weergawe.

Jy kan meer inligting oor die program op die volgende skakel:

http://code.google.com/p/namebench

Ek verduidelik 'n bietjie oor wat jy moet doen om die vrees te verwyder van die newbies.

Laai die program, hardloop dit en jy sal sien 'n skerm soortgelyk aan die volgende:

Verbeter DNS

Kliek net op Begin Maatstaf.

Jy kan dit verander die opsies wat jy wil, en die verstek is fyn, maar jy kan verander om jou organisasie te pas.

Dit sal 'n bladsy van die resultate wys met verskillende toetse wat deur die program en die gevolge daarvan.

Verbeter DNS_2

Bo aan die regterkant sal jy sien wat is jou beste DNS-bediener, so gryp hierdie ip se en sit hulle in jou rekenaar, router of DHCP-bediener aan die hand uit aan jou kliënte, kan jy ook stel hulle as expediteurs DNS in jou domein, maar Ek beveel die gebruik van Root Wenke vir DNS-bedieners as hulle is meer effektief, sal ons praat oor hulle ander tyd.

Groete en sien julle binnekort.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>