Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Gaan jou beste DNS-bediener (Fast en nabygeleë)

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Augustus 28th, 2011

goeie,

Vandag het ek wys 'n oop bron aansoek baie nuttig vir die verbetering van kode prestasie bedieners DNS Plaaslike en die verbetering van die prestasie van DNS navrae aan die internet deur die vrystelling van interne DNS vrag en die bespoediging van die lewering van antwoorde van die DNS van ons rekenaar, bediener of netwerk.

Die idee is om op te spoor wat die vinnigste DNS, met 'n beter reaksie tyd en naaste moontlik deur 'n aansoek wat ontwikkel is om 'n reeks van prestasie toetse maak om die internet wat is die beste DNS vir ons spanne op te spoor.

By die huis is dit baie eenvoudig, hardloop die program, data in te samel en verander jou router of in jou plaaslike area IP van die DNS aan jou spanne wat die program dui.

In 'n maatskappy wat jy sal hê om die program uit alle punte uit te voer met toegang tot die internet, dit wil sê as disponéis instaanbediener moet jy die program uit te voer uit elke afvaardiging / site met direkte toegang tot die Internet en al die ISP en geografiese ligging het naaste DNS-bedieners en vinniger as ander, so as 'n maatskappy het 'n kontrak 'n internet lyn met Telefónica en ander is met Telmex, Axtel, AT & T, ens ... moet die program in elk van hierdie uitsette hardloop na die internet met 'n rekenaar wat toegang via die netwerke.

Die program kan dit aflaai van die volgende skakel:

http://code.google.com/p/namebench/downloads/list?can=2&q=namebench

Dit is beskikbaar vir Mac, Windows, en as die bronkode is ook beskikbaar via Phyton.

Dit kan hardloop vanaf 'n bediener dit nie enige installasie verrig. Dit is 'n draagbare weergawe.

Jy kan meer inligting oor die program op die volgende skakel:

http://code.google.com/p/namebench

Ek verduidelik 'n bietjie oor wat jy moet doen om die vrees te verwyder van die newbies.

Laai die program, hardloop dit en jy sal sien 'n skerm soortgelyk aan die volgende:

Verbeter DNS

kliek net op Begin Maatstaf.

Jy kan dit verander die opsies wat jy wil, en die verstek is fyn, maar jy kan verander om jou organisasie te pas.

Dit sal 'n bladsy van die resultate wys met verskillende toetse wat deur die program en die gevolge daarvan.

Verbeter DNS_2

Bo aan die regterkant sal jy sien wat is jou beste DNS-bediener, so gryp hierdie ip se en sit hulle in jou rekenaar, router of DHCP-bediener aan die hand uit aan jou kliënte, kan jy ook stel hulle as expediteurs DNS in jou domein, maar Ek beveel die gebruik van Root Wenke vir DNS-bedieners as hulle is meer effektief, sal ons praat oor hulle ander tyd.

Groete en gou sien jy.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!