Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Werking sinchronisasie tussen 'n BES-bediener en Active Directory

Geskryf deur JL Julie 26th, 2011

Hallo almal

In hierdie post gaan ons 'n probleem wat ons nog ooit teëgekom het en dat totdat ons vind die oplossing het ons die vreemde hoofpyn te hê.

Die probleem is, ons 'n gebruiker in Active Directory, skep die posbus op die Exchange server vrygestel, maar wanneer gaan ons onmiddellik inroep na die BES-bediener die BlackBerry te wys nie. Dit blyk dat die kommunikasie tussen die die BES bediener en Active Directory, vreemd genoeg, is nie onmiddellik.

So is een opsie is as jy nie gou maak nie te wag tot môre te sinchroniseer en sien ons reeds die gebruiker ... of daar in 'n manier dat sinkronisasie plaasvind. Paraello moet weer begin die BES bediener Blackberry Mail Store Diens, En laat sien herselflaai die BES bediener console, Server en komponente, Topologie oplossing Blackberry, Blackberry Domain, View van komponente, email en die skerm wat oopmaak regs kliek in Refresh gebruikers lys beskikbaar van die maatskappy gids.

Sodra hierdie proses en ons kan gaan na die Skep Gebruiker opsie en dit lyk asof ons die gebruiker.

Tot volgende keer

'N groet

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!