Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe verspreiding lyste te skep in Google Apps (gmail).

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 11th, 2011

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Na aanleiding van die tweede paaiement van die Google Apps vandag een het te doen met die ou verspreiding lys nou noem google (groepe).

Hierdie Google Groups in staat is om sonder die skep van 'n bykomende rekening te stuur en te ontvang posse aan of van 'n rekening wat roep soos ons wil, kan ons skep so 'n groep wie se naam conferencia_bcn@megacrack.es en in hierdie groep die sprekers en deelnemers by hierdie konferensie (Die sprekers kan bestaan ​​binne die domein rekeninge megacrack.es of nie, en as assistente is duidelik nie Google Apps-rekeninge of ten minste vir nou, lol), goed , almal in die wêreld kan stuur e-pos na hierdie adres en al die lede wat ons dit ontvang.

Die opset van hierdie Google Groups is indrukwekkend, het baie van die opsies en kan wissel van die beperking van die getal lede wat slegs persone betrokke domein of selfs die beperking van mense toe te voeg aan hierdie groep gaan in staat wees om e-pos te stuur namens van die groep van gmail en administrasie toon e-posse wat aan hierdie groep gekom het of wat van hom gestuur is.

En nou, waarom IVAM, soos die skep van 'n "verspreiding lys te stuur en ontvang e" in gmail.

Dit kan gedoen word van die administrasie paneel van jou domein deur te kliek op die blad Groepe, soos jy kan sien op die volgende skerm, maar dit is net 'n inligting-skerm.

Ons toegang https://groups.google.com/O https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=groups2&passive=1209600&continue=https://groups.google.com/&followup=https://groups.google.com/of vanaf die admin panel Google Apps-ikoon Google Groups vir Besigheid(Https :/ / www.google.com/a/cpanel/ <uw domain> / GroupsServiceSettings).

Sodra die binnekant van die regterkant van die skerm vertoon die volgende:

Klik op Crea.

Gee die verlangde velde en kies die toegang vlak, wat in ons geval byvoorbeeld ons sal skep sodat slegs die administrateur lede kan voeg aan die groep, dat enige domein gebruiker boodskappe kan stuur na hierdie groep en ook enige Internet-gebruikers kan ook stuur e-pos aan hierdie groep.

Klik op Skep my groep.

In die volgende skerm sal u vra om añadáis lede van die groep, wat lede van die domein is of nie, as jy reken hom opstel van die domein in privaat modus (gesluit) sal hê om die uitnodiging te stuur per e-pos aan hierdie groep (jy kan selfs pas), sal hulle moet aanvaar en jy sal deel wees van hierdie groep, maar dit is nie die geval by die hand as 'n verspreiding lys te skep, dit is wat ons wou gewoonlik in artikel maak nie sin dat mense is deel van buite die organisasie, sodat ons slegs aan lede van die organisasie en kliek op uitnodiging lede.

Beëindig, het ons die verspreiding lys en geen lisensie koste per gebruiker en gereed om e-pos te ontvang van die Internet.

Ek jou daaraan herinner dat jy enige ander items wat verband hou met Google Apps by die volgende skakel kan kyk:

http://www.megacrack.es/category/aplicaciones-google/

Sien julle binnekort.

 

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>