Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe om verspreiding lyste in Google Apps (gmail) te skep.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 11th, 2011

Na aanleiding van die tweede paaiement van die Google Apps vandag een het te doen met die ou verspreiding lyste nou uitgeroep Google (groepe).

hierdie Google Groups hulle in staat is om sonder om 'n bykomende rekening te stuur en posse te ontvang of uit 'n rekening wat sal noem wat ons wil skep, byvoorbeeld ons kan 'n groep wat die naam het te skep [Email protected] en in hierdie groep die sprekers en deelnemers by die konferensie (Die sprekers kan wees megacrack.es rekeninge binne die domein of nie, en as assistente is duidelik nie Google Apps-rekeninge of ten minste vir nou, hehe), sowel , iemand in die wêreld kan e-pos stuur na die adres en ontvang al die lede wat ons vir dit.

Die opset van hierdie Google Groups is awesome, het baie opsies en kan van die beperking van die aantal lede slegs persone van die domein in kulturele kwessie of selfs mense wat aan hierdie groep deur kan bygevoeg word om pos te stuur namens die groep van Gmail en administrasie te beperk dit wys die e-pos wat aan hierdie groep of selfs diegene wat daaruit gestuur het kom.

En nou wat ons IVAM, soos die skep van 'n "verspreiding lys te e stuur en ontvang" in Gmail.

Dit kan gedoen word van die administrasie paneel van jou domein deur te kliek op die blad Groepe, soos jy kan sien op die volgende skerm, maar dit is net 'n inligting-skerm.

Ons toegang https://groups.google.com/O https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=groups2&passive=1209600&continue=https://groups.google.com/&followup=https://groups.google.com/of vanaf die admin panel Google Apps-ikoon Google Groups vir Besigheid(Https :/ / www.google.com/a/cpanel/ <uw domain> / GroupsServiceSettings).

Sodra die binnekant van die regterkant van die skerm vertoon die volgende:

Klik op Crea.

Gee die verlangde velde en kies die toegang vlak, wat in ons geval byvoorbeeld ons sal skep sodat slegs die administrateur lede kan voeg aan die groep, dat enige domein gebruiker boodskappe kan stuur na hierdie groep en ook enige Internet-gebruikers kan ook stuur e-pos aan hierdie groep.

Klik op Skep my groep.

In die volgende skerm sal u vra om añadáis lede van die groep, wat lede van die domein is of nie, as jy reken hom opstel van die domein in privaat modus (gesluit) sal hê om die uitnodiging te stuur per e-pos aan hierdie groep (jy kan selfs pas), sal hulle moet aanvaar en jy sal deel wees van hierdie groep, maar dit is nie die geval by die hand as 'n verspreiding lys te skep, dit is wat ons wou gewoonlik in artikel maak nie sin dat mense is deel van buite die organisasie, sodat ons slegs aan lede van die organisasie en kliek op uitnodiging lede.

Beëindig, het ons die verspreiding lys en geen lisensie koste per gebruiker en gereed om e-pos te ontvang van die Internet.

Ek jou daaraan herinner dat jy enige ander items wat verband hou met Google Apps by die volgende skakel kan kyk:

http://www.megacrack.es/category/aplicaciones-google/

Sien julle binnekort.

 

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!