Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Verwyder mp3 lêers van jou iPod / iPhone / iPhone

Geskryf deur op Junie acts268 6th, 2011

Daar is sagteware wat genoem TuneAid is volmaakte al die musiek van jou iPod / iPhone / iPhone (Dit word selfs album kuns en alle inligting wat ons id3 geplaas het) te kry, die operasie is baie eenvoudig, merk die lêer dat ons wil te pak en die pad waar, in werklikheid skep die pad met die kunstenaar en album onttrek, is hier 'n skakel na die amptelike webwerf om om hele http://www.digidna.net/products/tuneaid te sien die inligting.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!