Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Whatsapp iPhone, iPad

Geskryf deur Xavi Fernandez Mei 31st, 2011

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Ek het nou net uitgevind vandag wat gee die AppStore hierdie aansoek is 'n gratis app net vandag is, maar gewoonlik koste € 0.79 weggee vandag.
As jy nie weet wat is hierdie inligting, installeer dit as jy sal nie sonder haar, wat gebruik word om boodskappe te stuur na selfone wat hierdie aansoek soos dit vandag Nokias, BB, Android, iPhone en iPad.

Instant Messaging is alles trasmites óf foto's, video, stem, teks, al die kos wat jy nie iets as dit deur 3G gaan, dat indien die bedrag van 3G is al wat jy moet betaal per maand :) maar wat jy bespaar op die sms :) Ek sou verwag nie meer van jou in en dit gratis aflaai vandag.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>