Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Sparrow 1.2

geskryf deur Xavi Fernandez Mei 25th, 2011

Nie as jy weet hierdie pos kliënt is MAC, as hierdie weergawe van vandag is nog nie beskikbaar nie, maar sal môre op die App Store, die weergawe vir skootrekenaars en desktops. Hierdie program het 'n goeie vergelyking met die Apple Mail, wat aan my oorlede is, is dat die e-pos op die Mac hardeskyf bly, maar dit is asof ons raadpleging van die web-pos is 'n kragtige kliënt pos, en die nuwe weergawe geïntegreer in die skinkbord en gaan die Facebook Gravatars.

Sparrow 1.2 kom met 'n verenigde posbus en integrasie met Facebook en Gravatars

Vir diegene met Mac OS 10.6.7-in die App Store kan die aansoek, dat soos die jare verbygaan descargeís soos ek, die Apple-pos sal wees in die tweede plek.

Update: in hierdie tyd (0: 08H) is nou beskikbaar in AppStore update.

 

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!