Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Iemand help my met die blog?

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 23rd, 2011

Iemand wil 'n vennoot te wees?

Hoop om jou gou te sien ...

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags:


3 Responses to "Iemand help my met die blog?"

 1. jl sê:

  Ek het net gesien die boodskap en hoop dat dit nie 'n afskeid, want dit sou 'n skande vir my ongelooflike blog wees. Ek werk in die departement dat jy van 'n maatskappy en ons het baie klubs het my gehelp om 'n groot hulp lees van jou blog vir die groot verskeidenheid onderwerpe en tegnologieë wat julle aangeraak.
  Ek het oor my e-pos in die geval ons kan werk met enigiets.

 2. Xavi sê:

  Hi Ek wil graag om te help met die blog ek my e-pos het oorgebly in die geval wat jy wil hê ek moet ok kontak! Groete

 3. acts268 sê:

  Hi Ek wil om te help met die blog, my e-pos is [Email protected] skryf vir my, groete.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!