Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Wysigings aan die blog

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Maart 11th, 2011

Goeie.

Soos jy kan sien ek het 'n paar klein veranderings aan die blog.

1 - Die tema het verander, dit is nou die web 2.0 (insluitend skakels na my sosiale netwerke en RSS). Ek hou 'n verandering so vergewe die foute van die kode, ens. (As jy iets verkeerd sien asseblief korrigeer dit en comentadmelo).

2. RSS Feed Burner.

3 - insluitend skakels na sosiale netwerke, sodat jy kan jou vriende van die items wat jy wil (Dit sal kry om meer besoekers te danke aan almal van julle).

4 - Verbeterde tema bronkode om meer SEO nakoming en verbeter soektog ranglys. Ek het baie geleer, maar dit kos my genoeg om nie ander artikels te skryf vir julle almal.

5 - Verbeterde bronkode van PHP navrae oor die MySQL databasis te maak is kleiner en dus maak die blog carge ook vinniger. Die aanbieding "normaal" (Altyd) "vakkie" op 'n bediener waar jy deel bronne met baie ander blogs / gebruikers, dit veroorsaak dat die ander blog as jy nie doeltreffend met hul hulpbronne raak almal so, ek het dit gedoen moontlik so dat die las van hosting is minimaal.

6 - saamgeperste al die foto's van die blog, insluitende beelde van die tema.

7 - Soos ek vir julle gesê dat wanneer 'n aankoop ten einde te hê MAXCDN alle Cached beelde op 'n CDN hosting die verbetering van die resultate van die benchmarking toets tellings web, ek het ook die verwerking van die data verbeter.

8 - Ek new die tafels in die databasis deur die verwydering van al die resensies van elke pos om aflaai te SQL.

9 - ek te vul beskrywings van elke item en die wysiging van headers dubbele inhoud te vermy (moeilike taak).

10 - Na vele toetse het ook versuim het om voorsiening te maak - Alle blog in enige taal (ek kan sien regs bo), kliek net op die vlae, die lewende blog te vertaal (gedoen met jQuery navrae).

11 - Sedert die beweging van. http://megacracks.wordpress.com aan http://www.megacrack.es Ek verloor 'n baie besoeke. Meer as die helfte. Waarom, wel, google posisie hang grootliks af van die spoed van die laai van 'n blog, waarvoor Google sal posisie op die top van die blog soek stadig en soms nie reageer: Waarom? dieselfde en na die optimalisering van die blog van "amper" die beste manier wat ek het uiteindelik besluit:

Terug na migrarme hosting, is ek besig met 'n baie maatstawwe en die versameling van inligting wat die beste aanbieding kan wees en ek het uiteindelik gekies vir bluehost (Ek hoop nie teleurstel my). Dit is 'n bietjie duurder as wat ek gehad het nie, maar hopelik die moeite werd, en die blog kan voorsien as wat jy verdien.

Baie dankie aan almal en ek hoop om jou kommentaar.
Tot volgende MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , ,


2 Responses to "Veranderinge aan die blog"

 1. Codigo82 sê:

  Hallo Xavixaus

  Ek sien 'n groot verandering in jou blog, spandeer jy te veel tyd en wat van 'n nederige leser word waardeer.

  Ek het gesien dat die Kombinasiekas van die kategorieë is goed nie geskik is vir die tema en laat groter as wat dit moet. My raad is om die keuselys te verwyder, en lê die kategorieë wat vir 'n vinnige uitsig oor "Word 'n fan ..." en "Google Search" as die inhoud is baie belangrik vir jou blog.

  Ons beveel ook aan 'n meer minimalistiese tema kop en minder gelaai, Tide 'n bietjie met 'n baie klein beelde.

  Ek hoop jy hou plasing as 'n gewone groet.

  PS: Ek vaste die skakel op my blogroll bladsy

 2. xavixaus sê:

  Alexander goed.

  Die kommentaar word baie waardeer, ek die kategorieë het verander, nou dat sulke mense is nou te sien ... (ek het die probleem nie, maar dit was as leser wat hulle gebruik en volgens die tyd, ek is nog steeds op soek na maniere om die soekkassie om terug te keer dat Ek is weggesteek en ek kan nie sien nie ... (Dit neem my kop en verseker dit is dom).

  As die logo, ek sal hard wees, ek het hierdie logo is die dieselfde, en al wat ek het, vra ek as iemand wou maak 'n logo vir die blog sou welkom wees, maar het geen reaksie ... daardie klein pyn ... (Wel, na te dink oor dit wat ek die logo verander en gaan terug om te verander, selfs al het 'n meningspeiling in my optredes en uiteindelik besluit om hierdie ... te sit) Dit gesê grootliks gehandel met die blog. Ek weet, gelaai is, maar jy sien in die vroegste tekste, reg??, Ek dink vir nou sal ek los.

  Dankie vir die skakel na jou bladsy en die volgende. Eiii en jy weet dat as jy wil items te maak vir MegaCracks welkom wees.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!