Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hosting maatskappy waar ek aangebied www.megacrack.es

geskryf deur Xaus Xavier Nadal on September 17th, 2010

goeie,

Vir 'n geruime tyd loop om 'n aanstuur van 'n domein wat ek gekoester in www.networksolutions.com genoem megacrack.es.

Ek het nou 'n goeie diensverskaffer genoem hosting24 vir my blog, want dit het alles wat ek nodig het in 'n eenvoudige en veeltalige (gevorderde DNS bestuur, domein stuur, hantering pos, FTP, PHP, MySQL, phpMyAdmin, web ekspedisie, e-pos stuur, rekeninge onbeperkte e-pos, onbeperkte verkeer, domein parkering en selfs 'n eenvoudige motor-installeerder wat jy wordpress, joomla, forums, ens kan installeer ...

Ek nooi jou uit om 'n koepon dat mense my die hosting gegee vir wat jy kan hulle almal geniet as jy raak hul kliënte.

Dit is regtig 'n baie bekostigbare prys vir 'n baie goeie diens en tegniese ondersteuning 24 7 ×.

my kode koepon es INFIRM18 sodat jy kan alles wat jy wil gebruik.

Die web lyk soos volg in my verwysing na die afslag te kry: http://www.hosting24.com/

Ek hoop jy so gelukkig soos ek is gelaat.

Nou het ek die blog skeel maar min of so die volgende keer wat jy in my blog ingaan kan jy dit doen uit www.megacrack.es en of jy wil hê ek moet 'n skakel van jou blogs, het ek besef dat, met die nuwe adres www.megacrack.es

Groete aan almal / as, en ek hoop jy geniet dit.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!