Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Dit bied 'n tegniese raadgewende werk in Barcelona SQL Server

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 23rd, 2010

Goeie môre.

'N multinasionale manier het aangebied om vir my 'n werk vir 'n groot projek as 'n tegniese konsultant in SQL Server in Barcelona, ​​kan ek nie hierdie werk doen, sodat ek die werk of ten minste 'n onderhoud met die persoon wat belangstel.

Kontak my vir meer inligting [Email protected]

Groete.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!