Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Skep sertifikaat * domein van ca.

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 2nd, 2010

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goed.

Vir 'n geruime tyd wat ek in gedagte gehad het as jy 'n sertifikaat te kry vir 'n diens wat van my domein en 'n hande op die Lab gevra Juan Luis Garcia Rambla (MVP Windows Security) en geen meer as 5 sekondes Ek het een. (Nie vir niks is nie MVP). By the way baie dankie en baie geluk met die rekenaar 64 formasies is van 'n hoë vlak. Ek sal voortgaan om Hols in tyd en geld my toelaat. Sterk aanbeveel.

Dankie vir die verduideliking van John Louis en my fotografiese geheue ek jou wys hoe om dit te doen stap vir stap.

Eerste van alles wat ons nodig geïnstalleer het 'n CA.

Windows 2003: Installeer 'n sertifisering gesag in Windows 2003 Server.

Windows 2008: Hoe om 'n sertifisering gesag in Windows 2008 R2 te skep

Hierdie artikel fokus op Windows 2008 maar 2003 moet presies dieselfde:

Ons verbind aan bediener sertifikate en administrasie via die web http://localhost/certsrv versoek om 'n sertifikaat:

In die geval wat jy doen wat jy wil van 'n rekenaar wat verskil van die sertifisering, sal jy die bediener se naam te sit / Certsrv "> / certsrv"> http:// <certificateserver> / certsrv andersins by die versoek van die sertifikaat kry jy die fout: Geen sertifikaat templates kon gevind word nie. Jy hoef nie toestemming om 'n sertifikaat van hierdie CA, of 'n fout het voorgekom terwyl accesing die Active Directory aan te vra, dat die webwerf voer 'n tjek van die waardeketting en waarde sServerConfig dnsHostName pKIEnrollmentService die voorwerp van Active Directory as die snare nie 2 pas insluitend geval, die versoek nie.

CertificadoWildcard_1

Klik op Vra 'n sertifikaat.

CertificadoWildcard_2

Klik op Gevorderde versoek.

CertificadoWildcard_3

Klik op Skep en 'n versoek aan hierdie CA.

CertificadoWildcard_0

As jy uit hierdie skerm is dat jy toegang tot dieselfde bediener sertifikaat of jy toegang tot die bediener sertifikate met die IP-adres van die bediener met die naam. (Jy kan meer inligting kry by: http://support.microsoft.com/kb/811418

CertificadoWildcard_6

Kies Ondergeskikte Sertifisering gesag.

Naam: *. <DomainName>

Land / Streek: ES

Ons stel Merk sleutels as uit te voer

Klik op Stuur.

CertificadoWildcard_7

Klik op Installeer hierdie sertifikaat.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>