Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Die installering van voorhoede Unified Toegang Gateway (UAG 2010).

geskryf deur Xaus Xavier Nadal op April 22nd, 2010

goeie,

Vandag het ek jou wys hoe om te installeer UAG 2010 net. Die opset sal ons in 'n ander post.

UAG2010_22

UAG is 'n produk wat in staat stel om die interkonneksie van programme en dienste van buite die maatskappy in die binneland. Dit beteken dat ons kan kry met die oopmaak van die Microsoft Outlook werk van die huis, kan ons toegang tot 'n webwerf met ons domein geloofsbriewe by die huis, ons kan selfs toegang tot gedeelde dopgehou en almal van 'n vriendelike en verander word met verskeie vorme van toegang van LDAP radius, RAS, ens ... Ons kan instel advertensie gebruikers of groepe kan 'n aansoek of 'n ander. Ons kan instel antivirus as jy nie net sommige toepassings sien en sien as jy Windows 7 ander, ens. Al hierdie in 'n veilige en betroubare as ons kan die verband met behulp van SSTP tonnel en ook al op voorhoede Bedreiging Managment dat afgesien van die beskerming van ons baie van die opsies deur verskeie antivirus enjins, malware en IPS (Intrusion Prevention System enkripteer ) teen die "bose en ander wesens."

Dit is ook multi. Windows, Linux en Mac

Ek wys 'n bietjie sal lyk wanneer jy in die portaal. Jy kan Retoucheren, maar soos die volgende:

UAG2010_21

As ek gewoonlik die afgelope tyd weet hoe om te ry op 'n basis Windows Server Standard R2008 2 x64.

Die installasie sal versoek om 'n minimum van GB RAM 4 Hoewel ek het dit gesien werk met 1378 MB in die Veiligheidsraad van die dag. (Geen wonder of hulle beveel gebaseerde 4 ag slaan op die onderwyser).

Eerste van al die opmerking dat ons ' 2 netwerk kaarte 'n intern aan te sluit met die maatskappy en eksterne met openbare IP sodat dit lyk publiseer portaal internet of ook genoem stam. Ek beveel aan jy renombréis netwerk kaarte interne y eksterne sodat dit makliker is om in die toekoms.

UAG2010

klik op Installeer voorhoede UAG

UAG2010_1

klik op volgende.

UAG2010_2

ons merk Ek aanvaar die lisensie-voorwaardes vir Microsoft sagteware ypPulsamos op volgende.

UAG2010_3

klik op volgende.

Nou neem 'n happie ... neem die "gasheer" nie, tensy die voorpunt UAG TMG.

Geduld.

UAG2010_4

klik op volgende.

Jy herlaai die bediener en jy sal UAG het geïnstalleer 2010.

Nog 'n dag. Gou.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!