Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe om 'n SQL-navraag van 'n opdrag lyn in WSUS te maak.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Februarie 28th, 2010

Goeie.

Na aanleiding van die vorige artikels 3 ...

Soos vir my is nie genoeg om 'n SQL-navraag te maak van die WSUS bediener vir vermiste kolle vir spanne gaan doen om te stuur vir my 'n e-pos met die lys van regstellings geïnstalleer toerusting.

Om dit te doen wat ek nodig het om die navraag te doen uit die opdrag lyn om outomaties 'n lêer en ek stuur dit vir my via e-pos.

SQLWSUS_13

Eerste van alles wat ons nodig het om die nut Microsoft SQL Server Native kliënt y Microsoft SQL Server Command Line Query 2005 Nut.

Descargadlo van:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d09c1d60-a13c-4479-9b91-9e8b9d835cdc&DisplayLang=en

SQLWSUS_12

SQLWSUS_11 

Wanneer jou slegs geïnstalleer gaan ons na 'n onderwerplyn: Start -> Run -> cmd.exe en pers aanvaar.

Ons skryf nou sqlcmd-S \ \ \ Pipe. \ MSSQL $ Microsoft # # SSEE \ sql \ query -E

en ons is reeds gekoppel aan die bediener command line.

As ons voer 'n navraag, omdat ons net wysigers korrek gebruik:

sqlcmd-S \ \ \ Pipe. \ MSSQL $ Microsoft # # SSEE \ sql \ query E-d "SUSDB-" Q "SELECT dbo.tbComputerTarget.FullDomainName, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.NotInstalled, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.Downloaded, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.Installed, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.Failed, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.InstalledPendingReboot VAN dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates INNER JOIN OP dbo.tbComputerTarget dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.TargetID = dbo.tbComputerTarget.TargetID "

-S-bediener naam.

-D vir die naam van die databasis.

-Q vir die SQL query en uitgang.

Wel, as ons nou gebruik om 'n pyp te lei na 'n lêer as > Listadopcs.txt aan die einde van die vorige opdrag.

sqlcmd-S \ \ \ Pipe. \ MSSQL $ Microsoft # # SSEE \ sql \ query E-d "SUSDB-" Q "SELECT dbo.tbComputerTarget.FullDomainName, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.NotInstalled, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.Downloaded, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.Installed, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.Failed, dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.InstalledPendingReboot VAN dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates Inner SLUIT OP dbo.tbComputerTarget dbo.tbComputerTarget.TargetID dbo.tbComputerSummaryForMicrosoftUpdates.TargetID => listadopcs.txt

'n lêer met die SQL-navraag gevolg. En as ons stuur dit per e-pos, want jy weet hoe die fantastiese blat.exe te gebruik. Jy kan sien waar om dit af te laai en soos wat gebruik word in die volgende artikel: Script e-pos te stuur met AD spanne <ServicePack gewenste

Ek hoop jy hou van dit. Megacracks gou.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!