Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

VMware Verenigbaarheid Guide

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Februarie 25th, 2010

Vandag het ek 'n super-interessante skakel waar ons kan die lys van hardeware en sagteware versoenbaar is met elke weergawe van VMware toon.

My byvoorbeeld die verenigbaarheid van Windows Server 2008-in VMware ESX R2 x64 3.5 1 update wat ek nodig het om te weet en nou kan ek sien dat dit nie heeltemal verenigbaar is, moet ek opgradeer om te werk of te slaag 5 reeds 4 ESX.

Wel, hier het jy die skakel: http://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php

Byvoorbeeld, as jy wil die lys van VMware se verenigbaar met Windows Server 2008 die R2 te soek moet jy net op die blad Gas / gasheer OS en veld OS Naam soek Windows Server 2008 en klik op Soek soos in die onderstaande prent:

Compatibility_Guide_1

En ons kan sien die verenigbaarheid lys wat ons kan uitvoer na PDF.

Compatibility_Guide_2 

Wel dis dit vir vandag, ek hoop jy vind dit nuttig, want dit was vir my, ek weet dat Windows Server 2008 'n minimum weergawe wat nie ESX 3.5 5 update na die installering van 'n update (KB950772) Windows bedryfstelsel Die stelsel kan reageer nie en veroorsaak dat 'n fout of 0x0000001D0 000000x1E.

http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=1006576

Jy MegaCracks gou.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!