Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Die duurste fliekkaartjies wat ek gekoop (vorentoe 3D Vandag)

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Januarie 30th, 2010

Ek hoop dit die moeite werd. Ek het reeds gesien sonder die 3D en dit was goed. Om so 'n stelsel te sien in 3D met Xpand, Christie projektors en Doremi bedieners. (Ek hoop dat ek nie hardloop uit die battery van die bril).

Ek is veronderstel om te aktiewe bril te lewer in die bril self is geleë elektronika wat die projektor met 'n gevoel van 3D stel. Hierdie stelsel het 'n kristalglase met alternatiewe ontspan gesinchroniseer met 'n infrarooi projeksie stelsel.

avatar2

Hier slaag ek die wetsontwerp. As iemand wil om my te betaal die studie en die rekeningnommer jy slaag.

avatar

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!