Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Gratis kursusse (Microsoft Learning)

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Januarie 23rd, 2010

'N Goeie vriend geslaag my hierdie skakels na gratis kursusse van Microsoft (Vir 'n beperkte tyd). Hulle is in Engels en jy moet 'n paspoort rekening (Hotmail vir beginners) het, sodat hulle kan geniet.

Op die oomblik is ek verby 'n klein lys. Jy kan meer kursusse (sommige beheer) op die volgende skakel te sien: http://learning.microsoft.com/Manager/Catalog.aspx?clang=en-US&dtype=Table&Sort=PriceAscending&page=1 Microsoft Learning

 

1. Wat is nuut in Windows Server 2008 R2-Hierdie kursus bied 'n oorsig van die nuwe funksies in bediener 2008 R2. Dit dek die verbeterings in Hyper-V 2.0 asook die Active Directory Administratiewe Sentrum en die asblik. Jy sal ook leer oor IIS 7.5 en Afstandwerkskerm Dienste. Jy kan aansoek doen vir hierdie kursus hier afgelaai word.

2. Inleiding tot Exchange Server 2010-Exchange sal wees een van 2010 Microsoft se grootste produkte vir hierdie jaar. Hierdie kursus dek die nuwe funksies in Exchange 2010, insluitend die stoor uitbreidings, Rol-gebaseerde toegangsbeheer (RBAC), en 'n nuwe bestuur vermoëns met Exchange Control Panel. Jy kan meer inligting oor die Exchange 2010 kursus hier afgelaai word.

3. Bekendstelling van Hyper-V in die Windows Server 2008-Hyper-V skynwerklikmaking is waarskynlik die belangrikste nuwe funksie in Windows Server 2008. In hierdie kursus, sal jy leer oor die eienskappe van Hyper-V sowel as hoe Hyper-V kan gebruik word vir die bediener konsolidasie. Dit verduidelik ook hiper-V implementering en groepering. Jy kan inteken vir hierdie kursus hier afgelaai word.

4. 'N Terminal Services Aanbieding virtualisering in Windows Server 2008Hierdie kursus dek die Terminal Services in die Server Vermoëns 2008. Dit bied oorsig Terminal Services RemoteApp sowel as verduidelik, Terminal Services Gateway, Web Access, Sessie Broker, en enkele teken op. Hierdie kenmerke is in die Server 2008 R2 so goed, maar hulle het is herdoop Remote Desktop. Hierdie kursus is hier afgelaai word.

5. Wat is nuut in Microsoft SQL Server vir Enterprise data platform 2008-Hierdie e-leer kursus dek sekuriteit verbeterings in SQL Server, sowel as 2008 die nuwe databasis bestuur en monitering funksies. Jy kan meer inligting oor hierdie kursus SQL Server 2008 hier afgelaai word.

6. Bekendstelling die Takkantoor Bestuur in Windows Server 2008-Hierdie kursus is ontwerp om te help jy spoed op die nuwe tak kantoor funksies in Windows Server 2008. Die kursus dek Verbeterings in die takkantoor bediener implementering asook die gebruik Lees Slegs Domain Controllers (RODC) en die Server 2008 WAN gebruik verbeterings. Jy kan vind die Takkantoor kursus, hier afgelaai word.

7. Blik op die ontwikkeling van met Microsoft Windows Sharepoint Services 3.0-Windows SharePoint Services (WSS) is een van die vinnigste groeiende Microsoft platforms. In hierdie kursus, sal jy leer oor die integrasie van ASP.NET en SharePoint. Daarbenewens, sal jy leer oor SharePoint Designer, die gebruik van web dele en workflow, en SharePoint oplossings te ontplooi. Jy kan vind hierdie kliniek hier afgelaai word.

8. Microsoft Security argitektuur Opleiding I-Sekuriteit is een van die meeste belangrike IT-probleme, en die Microsoft Security argitektuur Opleiding I kursus dek inleidende beginsels en sekuriteit van die beste praktyke. Ook dit dek bediener verharding en sekuriteit beleid van domein kontroleerder. Bykomend tot hierdie e-leer kursus, Microsoft bied Sekuriteit Leiding Opleiding II, III, en IV, ook vir die wat vry is. Jy kan Sekuriteit Leiding Opleiding vind ek hier afgelaai word.

9. Wat is nuut is in Windows 7 vir inligting WerkHierdie kursus is ontwerp om gebruikers maak die meeste van Windows 7. Jy sal leer oor Windows 7 Produktiwiteit verbeterings, soos UI Verbeterings en opgedateer User Account Control. Die kursus dek sekuriteit ook verbind tot netwerke, en die gebruik van toestelle. Jy sal hierdie kursus hier afgelaai word.

10. Wat is nuut is in Windows 7 vir IT ProfessionalsAs jy dit oorweeg beweeg na Windows 7, check hierdie kursus wat fokus op Windows Deployment en sekuriteit verbeterings 7. Ook dit dek die beheer en prestasie verbeterings OS. Jy kan inteken vir hierdie kursus hier afgelaai word.

MegaCracks Groete, ek hoop jy geniet.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!