Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

VMware Workstation 7.0

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Desember 11th, 2009

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Ek het vergeet om jou te vertel wat nou beskikbaar 7.0 weergawe van VMware Workstation met baie verbeterings, insluitend die vermoë om 4 CPUs in te stel op die leërskare bereik 32 GB van RAM en ondersteuning 3D, baie anders met hierdie nuwe sagteware, Maar by dit alles is en in staat is om VMware ESXi, VMware vSphere direk installeer sonder om die truuks van die wysiging van die VMX met e1000 netwerkkaart byvoorbeeld.

Hier laat ek die skakel sodat jy kan stap in: http://www.vmware.com/products/workstation/index.html

En 'n Engelse video verduideliking:

http://download3.vmware.com/demos/ws/ws7/whatisworkstation.html

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>